Dementiezorg

Als u al bij ons woont en er worden problemen geconstateerd met het geheugen, het oriëntatie vermogen en het handelen dan kunnen wij u ‘meerzorg’ bieden. Wij  noemen deze klachten ‘psychogeriatrische problematiek’. Wanneer u behoefte heeft aan structuur en veiligheid en zelfstandig wonen lastig wordt, kunt u terecht in een van onze locaties.

Wij  zorgen in een veilige omgeving voor structuur in het dagelijks leven. Denk aan gezamenlijk eten en koffiedrinken, spelletjes doen, wandelen en het (voor)lezen van de krant. De activiteiten worden aangepast aan persoonlijke interesses en behoeftes. De activiteiten houden de vaardigheden op peil en bieden ontspanning. Er zijn verschillende mogelijkheden in onze locaties.

Wij bieden dementiezorg in de locaties De Eschpoort, Ariënshuis, Bruggerbosch, Ariënsstaete en Klaaskateplein De Marke. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden bij de verschillende zorgzwaartepakketten (sector verzorging en verpleging) op een psychogeriatrische grondslag.