Dagbesteding of dagbehandeling

Als u thuis woont met dementie, kunt u terecht bij de dagbehandeling in onze locatie Bruggerbosch. Met deze ondersteuning, kunt u op een prettige en verantwoorde manier thuis blijven wonen. Ook heeft uw mantelzorger dan even tijd voor zichzelf. Zo kunt u het langer samen thuis volhouden.

U kunt één of meerdere dagen per week terecht in een van de huiskamers. Elke huiskamer heeft een eigen programma met activiteiten. Er is aandacht voor beweging, muziek en geheugentraining. Het dagprogramma is er ook op gericht om bestaande vaardigheden in stand te houden. Zoals koffie zetten, boodschappen doen of koken. Maar u kunt ook samen een woordzoeker oplossen, puzzelen of biljarten. Tot slot, worden af en toe leuke uitstapjes georganiseerd. We luisteren naar uw persoonlijke wensen en gaan uit van wat u nog wel kan.

In locatie Bruggerbosch werken verschillende specialisten zoals de muziektherapeut, psycholoogspecialist ouderengeneeskunde, maatschappelijk werkende, fysiotherapeut of ergotherapeut. Afhankelijk van uw wensen en indicatie kunt u ook gebruik maken van hun kennis.

Meer informatie? Bel met: 053 – 482 66 88.