Het cliëntportaal van Liberein

Welkom bij het cliëntportaal van Liberein

Het cliëntportaal is een beveiligde online omgeving die cliënten en diens familie/contactpersonen toegang geeft tot cliënt gerelateerde (zorg)informatie.

Maakt u voor de eerste keer gebruik van dit portaal dan dient u zich eerst te registreren, met behulp van de knop ‘Aanmelden’.

Aanmelden Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het cliëntportaal kunt u de handleiding of beknopte handleiding downloaden of de instructiefilmpjes bekijken.

Voor het gebruik van het Cliëntportaal zijn gebruikersvoorwaarden opgesteld. Om gebruik te kunnen maken van het Cliëntportaal dient u akkoord te gaan met deze gebruikersvoorwaarden en deze in acht te nemen.

Lees hier de gebruikersvoorwaarden

Handleiding Mijn cliëntportaal

Handleiding: In de handleiding wordt uitvoerig uitgelegd hoe u het cliëntportaal kunt gebruiken.

Beknopte handleiding: De beknopte handleiding geeft in hoofdlijnen weer welke mogelijkheden het cliëntportaal biedt.

Instructievideo's van het cliëntportaal

Met onderstaande instructievideo’s helpen we u graag op weg met het gebruik van het cliëntportaal.

Het cliëntportaal biedt vele mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de zorg met betrekking tot uw naaste. Binnen ons cliëntportaal hebben wij momenteel nog niet al deze opties opengezet. Om te voorkomen dat de gebruikerservaring van u en die van onze medewerkers geoptimaliseerd blijft, breiden we de functionaliteiten gefaseerd uit.

Helpdesk cliëntportaal

Wilt u meer informatie, heeft u problemen met inloggen of heeft u andere vragen met betrekking tot het cliëntportaal? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  • Ik ga akkoord dat Liberein de hierboven ingevulde gegevens registreert en gebruikt om contact met mij op te nemen