Caren Zorgt

Uw digitale persoonlijke gezondheidsomgeving

Iedere cliënt die zorg van ons ontvangt kan er voor kiezen om zijn/haar zorginformatie te delen met de 1e contactpersoon en eventuele overige familieleden. Dit kan via de beveiligde persoonlijke gezondheidsomgeving, genaamd; Caren

Uiteraard bepaalt de cliënt of zijn/haar (wettelijk) vertegenwoordiger helemaal zelf wie toegang krijgt en welke informatie diegene wel en niet kan zien.

Op www.carenzorgt.nl vindt u alle informatie over Caren. Ook kunt u hier gemakkelijk zelf een account aanmaken. Klikt op de button hieronder voor al deze informatie en/of om een account aan te maken.

Caren

Voor het gebruik van het Cliëntportaal zijn gebruikersvoorwaarden opgesteld. Om gebruik te kunnen maken van het Cliëntportaal dient u akkoord te gaan met deze gebruikersvoorwaarden en deze in acht te nemen.

Lees hier de gebruikersvoorwaarden

Handleiding Carenzorgt

Via deze link https://carenzorgt.freshdesk.com/support/home vindt u de handleiding over het gebruik van Caren zorgt.

Instructievideo's van het cliëntportaal

Met onderstaande instructievideo’s helpen we u graag op weg met het gebruik van het cliëntportaal.

Het cliëntportaal biedt vele mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de zorg met betrekking tot uw naaste. Binnen ons cliëntportaal hebben wij momenteel nog niet al deze opties opengezet. Om te voorkomen dat de gebruikerservaring van u en die van onze medewerkers geoptimaliseerd blijft, breiden we de functionaliteiten gefaseerd uit.

Helpdesk cliëntportaal