Jubileumevent Dagbesteding

50 jaar Dagbehandeling

Op 18 juni a.s. bestaat de Dagbehandeling op locatie Bruggerbosch 50 jaar! En een bijzondere mijlpaal als deze moet natuurlijk gevierd worden! Dat gaan wij een week lang doen, van maandag 19 t/m vrijdag 23 juni, samen met onze deelnemers en medewerkers. Maar ook met onze ketenpartners, want de Dagbehandeling van Liberein is natuurlijk maar een radertje in het grote geheel waarbij goede samenwerking van groot belang is.

Op dinsdag 20 juni organiseren wij een jubileumevent voor (oud)medewerkers en stakeholders. Het programma deze middag ziet er als volgt uit:

Programma

15:30 uur: inloop met koffie/thee en wat lekkers
15:45 uur: Opening door Heidi Pot-Witbreuk, voorzitter Raad van Bestuur Liberein, en wethouder Niels van den Berg van de Gemeente Enschede
16:15 uur – 16:45 uur: “Dagbehandeling: vroeger en nu” door Jan Meinsma, voormalig psycholoog Dagbehandeling BB
17:00 uur – 18:00 uur: Is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over dit onderwerp op de Dagbehandeling, onder het genot van een drankje en een hapje. De muzikale omlijsting van de middag wordt verzorgd door vrijwilligers van Radio Bruggerbosch en door Double Two.

Graag nodigen wij u uit om bij dit bijzondere jubileumevent aanwezig te zijn! Aanmelden kan tot 10 juni via onderstaand formulier:

Aanmelden jubileumevent 50 jaar dagbehandeling (extern)

Datum: 20 juni Starttijd: 15:30 uur Eindtijd: 18:00 uur