4 september: Alzheimer Café

28 aug 2017

Na een zomerstop van twee maanden opent het Alzheimer Café in Enschede weer haar deuren. Op maandag 4 september vindt de eerst volgende bijeenkomst plaats. Het thema van deze avond is:
‘Behandeling van dementie en de rol van de huisarts’. Mevrouw Bosselaar is huisarts in de Oosterpoort. Er wordt ingegaan op de behandeling van dementie, voorbeelden hiervan en het gebruik van medicijnen. Tevens is er op onze informatietafel veel schriftelijke informatie te vinden.  Zoals gebruikelijk in het Alzheimer Café is er voor bezoekers volop gelegenheid vragen te stellen en met lotgenoten in contact te komen. Deelname aan het Alzheimer Café is gratis. U hoeft zich niet op te geven of te reserveren, de inloop is vrij.

Voor wie:
Het Alzheimer Café is er voor mensen met dementie en hun partners,familieleden, vrienden,verzorgenden, begeleider,hulpverleners en overige belangstellenden.

Waar:
In wijkcentrum de Roef Pastoor Geertmanstraat 17 Enschede.

Wanneer:
Het alzheimercafé is geopend van 19.00 tot 21.30 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur.
Toegang, koffie en thee zijn gratis. Voor inlichtingen telefoon: 053-4320122

Het Alzheimercafé Enschede wordt georganiseerd door Alifa Welzijn Ouderen, Liberein, Zorggroep Manna, TMZ, Zorgcentrum de Posten, Livio en Buurtzorg.
Contactpersoon is Wil Varwijk: w.varwijk@alifa-welzijn.nl

Terug naar overzicht

Deel dit item