Aangescherpte bezoekregeling Ariënshuis Glanerbrug

08 dec 2021

Helaas zien wij – ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij samen met cliënten, medewerkers en bezoekers al hebben genomen – op onze locatie Ariënshuis in Glanerbrug momenteel een sterke toename in het aantal besmettingen onder onze cliënten en medewerkers.

Om deze situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen zijn wij helaas genoodzaakt per direct verdergaande maatregelen te nemen.

Wat betekent dat voor het bezoek?

  • De locatie gaat niet ‘op slot’ voor bezoek, maar wij vragen u dringend om tot nader bericht uw bezoek aan uw naaste zo veel mogelijk uit te stellen;
  • Mocht u uw bezoek niet uit kunnen stellen, dan wordt het bezoek beperkt tot 1 persoon per dag per cliënt;
  • Gedurende in ieder geval de komende 2 weken (dus in ieder geval t/m dinsdag 21 december) gelden vaste bezoektijden: dagelijks van 10.30 – 11.30 uur en van 14.00 – 16.00 uur;
  • Deze tijdelijke bezoekbeperking geldt voor de gehele locatie;
  • Tijdens het gehele bezoek is het dragen van een chirurgisch mond-neusmasker verplicht, dus ook in het appartement van uw naaste. Mond-neusmaskers worden gratis verstrekt bij de ingang;
  • Houd tijdens het gehele bezoek de veilige 1,5m afstand van elkaar, en desinfecteer uw handen bij binnenkomst en ook bij vertrek.

Ondertussen doen wij al het mogelijke om de dienstroosters opgevuld te krijgen. Ook medewerkers zoals activiteitenbegeleiders en therapeuten springen bij om de zorg voor uw naaste zo goed mogelijk te waarborgen.

Wij hopen dat deze maatregel van korte duur is. Mocht u toch nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Terug naar overzicht

Deel dit item