Aangescherpte bezoekregeling verlengd t/m 22 november

06 nov 2020

De huidige situatie binnen de locaties van Liberein met betrekking tot coronabesmettingen vraagt helaas om verlenging van de maatregelen. Deze maatregelen zijn onder andere gericht op het verlagen van het aantal verkeersbewegingen binnen onze locaties.

Een van deze maatregelen is dat wij alle eerste contactpersonen van onze cliënten vragen / gevraagd hebben maximaal 2 vaste bezoekers af te vaardigen namens de familie. Dat betekent dat in ieder geval t/m zondag 22 november uitsluitend deze 2 personen op bezoek kunnen komen bij uw familielid of naaste.

Wij begrijpen dat dat voor u of uw naaste misschien vervelend kan zijn, maar wij willen er alles aan doen om ook uw naaste zo goed mogelijk te beschermen tegen mogelijke besmettingsrisico’s. Het tijdelijk verlagen van het aantal sociale contactmomenten draagt daar zeker aan bij.

Zodra de situatie het weer toelaat zullen wij deze maatregel weer terugdraaien zodat er weer meer mensen op bezoek kunnen komen. Wij zullen de eerste contactpersonen dat dan vanzelfsprekend meteen laten weten.

Tot die tijd is bij iedere locatie uitsluitend de hoofdentree geopend, en wel tussen 10.00 en 21.00 uur. U wordt daar door een gastvrouw/heer ontvangen.

Bezoek is evenals voorheen alleen toegestaan op de eigen kamer van de cliënt of in restaurant (in het restaurant max. 1 bezoeker per bewoner). Het maken van een wandeling buiten op het eigen terrein of in de directe omgeving – 1 bezoeker en de bewoner – is gewoon mogelijk.

Terug naar overzicht

Deel dit item