Actuele bezoekregeling binnen Liberein

25 feb 2021

Nederland is aan het versoepelen, en dat is bijzonder fijn! Maar binnen Liberein hebben wij de taak om te zorgen voor onze kwetsbare doelgroep, en daarom is de volgorde waarin wij maatregelen versoepelen of loslaten meer gefaseerd dan in de buitenwereld. De besmettingsaantallen in de regio zijn nog steeds hoog en daarom blijven wij tot nader bericht voorzichtig. Dit betekent vooral dat we ons preventief beleid rond mond-neusmaskers en de 1,5 meter nog even handhaven.

Actueel bezoekbeleid:

  • Het maximum aantal bezoekers per cliënt per dag is met ingang van vrijdag 25 februari komen te vervallen.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar mogen ook gezellig op bezoek komen!
  • Tijdens uw bezoek blijft het dragen van een mond-neusmasker in ieder geval ook na vrijdag 25 februari verplicht, evenals het houden van de veilige 1,5 meter afstand van elkaar. Ook vragen wij u vriendelijk uw handen bij aankomst en vertrek te ontsmetten.
  • De restaurants in onze locaties zijn ook weer toegankelijk voor bezoekers. Dat is fijn! Wij handhaven binnen Liberein zoals hierboven aangegeven ook na 25 februari nog steeds de veilige 1,5 meter afstand, evenals het dragen van een mond-neusmasker tot het moment dat u aan tafel zit. Er geldt geen maximum aantal bezoekers  meer dat per keer samen met de cliënt in het restaurant is toegestaan. Wel geldt in het restaurant: vol = vol.
  • Cliënten kunnen weer bezoeken aan familie, vrienden of anderen afleggen. Wij verzoeken hen hierbij vooralsnog wel de bekende hygiënemaatregelen in acht te nemen.

Evaluatie van deze en andere maatregelen gebeurt wekelijks o.b.v. actuele ontwikkelingen en/of landelijk beleid.

Wij danken u voor uw begrip. Alleen samen kunnen wij onze cliënten zo goed mogelijk beschermen.

Mocht u toch nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Terug naar overzicht

Deel dit item