Afscheidssymposium Murk

01 mei

Na zes jaar intensieve en boeiende jaren neemt Murk Westerterp afscheid als bestuurder van Liberein. Op dinsdag 12 juni vindt er een mini-symposium plaats met als thema Korsakov.
Het symposium start om 14.30 uur (ontvangst vanaf 14.00 uur).
Na afloop van het symposium is er vanaf 17.00 uur een afscheidsreceptie.

Sprekers als Niels Prins (directeur Alzheimer Research Center, neuroloog Alzheimer Center VUmc) vertelt over afremmers van het ziekteproces en symptoom bestrijding, Serge Walvoort, (klinisch neuropsycholoog bij Korsakov Centrum) over de diagnostiek en behandeling van complexe alcohol gerelateerde cognitieve stoornissen (waaronder het syndroom van Korsakov). De middag wordt afgesloten met een tweegesprek tussen Anne Albrecht, GZ-psycholoog Dimence en de Dementieketen Twente over een casus uit de praktijk. Het gesprek zal gaan over de wijze waarop zowel de eerste lijnszorg als de thuiszorg/casemanagers een rol spelen bij de zorg in de thuissituatie.

Na afloop van het symposium is er vanaf 17.00 uur gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje afscheid te nemen van Murk Westerterp.

Programma
Datum : 12 juni 2018
Locatie: Bruggerbosch, Gronausestraat 752 in Enschede
Tijdstip: ontvangst vanaf 14.00 uur
Start symposium: 14.30 uur
Start afscheidsreceptie: 17.00

Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

 

 

 

U kunt uw aanmelding doorgeven door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan een bevestiging. Uw gegevens worden na afloop van het symposium verwijderd.
U kunt uw aanmelding ook doorgeven door een e-mail te sturen naar secretariaatrvb@liberein.nl.  Vergeet u daarbij niet te vermelden of u voor het symposium of de afscheidsreceptie komt?

Aanmelding symposium en afscheidsreceptie

Aanmelding voor symposium Korsakov en/of afscheidsreceptie Murk Westerterp