Arie Bosch Fusie-bus on tour

23 dec 2016

Vanaf 1 januari zijn AriënsZorgpalet en Bruggerbosch samen 1. Om onze cliënten/bewoners, medewerkers en vrijwilligers kennis te laten maken met de (nieuwe) locaties rijdt van 9 t/m 13 januari een speciale bus door Enschede: de Arie Bosch* Fusie-bus.

Deze activiteit biedt mensen van de diverse locaties de mogelijkheid om een andere locatie te bezoeken. Men kan meerijden en een kopje koffie drinken, de algemene ruimten bekijken en wellicht al kennismaken met andere cliënten/bewoners en medewerkers. Ook vrijwilligers en familie van cliënten/bewoners kunnen instappen.

De bus is helaas niet aangepast voor rolstoelgebruikers. Wel kunnen cliënten/bewoners die gebruik maken van een rolstoel, maar toch nog redelijk ter been zijn, geholpen worden zodat ze mee kunnen rijden. Men kan een opvouwbare rolstoel meenemen.

De eerste bus vertrok vandaag om 11.00 uur vanaf locatie De Eschpoort naar locatie Bruggerbosch. De beide bestuurders (Murk Westerterp en Elo Gramsbergen), reden mee met deze eerste rit.

Van 9 tot en met 13 januari zal de bus iedere dag van 10.00 tot 16.00 uur klaar staan bij een andere locatie. Wilt u weten wanneer de bus bij de andere locaties staat? Bekijk hieronder het schema met opstaphaltes. Er wordt geen vaste route gereden. Iedereen kan aangeven naar welke locatie hij/zij wil en wordt uiteraard ook weer teruggebracht naar de opstaphalte. Na iedere rit zal de bus weer terugkeren bij de halte van die dag.

 

Opstaphaltes

Datum Tijdstip Locatie
Maandag 9 januari 11.00 – 16.00 uur De Eschpoort
Dinsdag 10 januari 10.00 – 16.00 uur Bruggerbosch
Woensdag 11 januari 10.00 – 16.00 uur Ariënsstaete
Donderdag 12 januari 10.00 – 16.00 uur Ariënshuis
Vrijdag 13 januari 10.00 – 16.00 uur Bruggerbosch

   
* Arie Bosch: dit is een fictieve naam en afgeleid van Arië(nsZorgpalet) en
(Brugger)bosch. Op 14 februari wordt de naam van de gefuseerde
organisatie bekend gemaakt.

Terug naar overzicht

Deel dit item