Bezoekersregeling vanaf maandag 25 mei a.s.

20 mei 2020

Afhankelijk van de uitkomsten van de landelijke proef rond de bezoekersregeling voor verpleeghuizen, gaan de deuren bij Liberein vanaf maandag 25 mei a.s. weer beperkt open voor bezoek.

We vinden het ontzettend fijn onze bewoners en bezoekers weer samen te zien, maar willen de bezoekregeling natuurlijk graag op een verantwoorde manier laten verlopen. Achter de schermen wordt hard gewerkt om bezoek veilig te kunnen ontvangen en het aantal bezoekers goed te spreiden.

Voor elke locatie en afdeling worden vaste bezoektijden vastgesteld. Zo hebben we geen grote groepen tegelijk in de gebouwen. Door de teams/persoonlijk begeleider wordt een afspraak gemaakt binnen de tijdsblokken.

Vanaf 25 mei is de afspraak voor bezoek: 1 vaste bezoeker per bewoner mag 1 keer per week op bezoek komen. Het bezoek vindt plaats in het appartement of de kamer van de bewoner. Bezoekers worden bij de ingang gehaald en gebracht door de verzorgende.

We verwachten vrijdag de uitkomsten van de landelijke proef. Dan kunnen we u van meer concrete informatie voorzien. Alle eerste contactpersonen van bewoners worden door de teams gebeld voor een afspraak.

Terug naar overzicht

Deel dit item