Bezoekregeling per 1 juli 2020

30 jun 2020

Goed nieuws: vanaf woensdag 1 juli wordt de bezoekregeling in de locaties van Liberein verder  versoepeld. Dat betekent dat er nog nauwelijks beperkingen zijn in bezoek, mits de locatie coronavrij is. Naast de voorwaarde dat er geen besmettingen mogen zijn, blijven de algemene richtlijnen van handhygiëne en 1,5 meter afstand gelden als belangrijke randvoorwaarden.

Voor bewoners van een woonzorgcentrum gelden geen vaste bezoektijden. Bezoekers mogen komen en gaan wanneer zij willen. Mits er wordt voldaan aan bovenstaande randvoorwaarden.

Voor bewoners van verpleegafdelingen gelden voorlopig nog wel vaste bezoektijden. Er zijn meerdere bezoekers toegestaan, maar uitsluitend in het eigen appartement/slaapkamer, zolang zij 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Bezoek is dagelijks welkom van 10.30 tot 12.00 uur, 14.30 tot 16.00 uur en 18.30 tot 20.00 uur.

Samen op pad

Het is heerlijk om na deze lange periode weer samen op pad te gaan! Naar de winkel, op familiebezoek, een ijsje op het terras of een rondje door het park: bewoners knappen er zichtbaar van op. Geniet ervan, maar neem uw verantwoordelijkheid en vermijd drukke plekken.

Registreren

We vragen u om bij elk bezoek uw gegevens in te vullen op het registratieformulier bij de recepties. Deze informatie is bedoeld om bij een eventuele besmetting contactonderzoek te kunnen doen.

Mondkapjes

Het dragen van mondkapjes bij bezoek wordt versoepeld naar vrijwillig gebruik. Voor bezoekers die dit zelf graag willen, zijn mondkapjes beschikbaar bij de recepties.

Hygiëne

Wij vragen u voor elk bezoek uw handen goed te wassen en/of te desinfecteren. Er staat handalcohol bij onze recepties. Vanzelfsprekend verwachten wij dat u uw bezoek uitstelt wanneer u klachten heeft.

Terug naar overzicht

Deel dit item