Buurtcadeau voor boerderij ’t Volbert

13 sep 2018

Donderdagochtend 13 september hebben deelnemers van Ontmoetingscentrum ’t Ribbelt, bezoek gehad van het Oranjefonds en kinderen van groep 7 van de nabijgelegen basisschool; Stokhorst. Reden voor dit bezoek was, het overhandigen van een cheque t.w.v. €3.000,- van het Oranjefonds aan het bestuur van boerderij ’t Volbert, waarin het Ontmoetingscentrum van Liberein is gehuisvest. Doordat eerder dit jaar de Straatprijs van de Postcodeloterij in de Bremstraat is gevallen, kon het Oranjefonds een organisatie, met een maatschappelijk belang voor die buurt, verblijden met het buurtcadeau. Hierbij is de keuze gevallen op boerderij ’t Volbert.

Met dit mooie cadeau gaat het bestuur het terrein van de boerderij flink kan opknappen. Zo wordt er een speeltoestel geplaatst voor de kinderen in de buurt en komt er een jeu de boules baan voor o.a. de deelnemers van het Ontmoetingscentrum. Op deze manier wil het bestuur de bewoners van de wijk, jong en oud, samenbrengen.

Na de overhandiging van de cheque ging men naar buiten om samen de eerste paal voor het speeltoestel in de grond te slaan.

 

 

Terug naar overzicht

Deel dit item