Campagne ‘IK Zorg. Bij Liberein’ van start

18 jan 2019

Om onze cliënten nog beter de liefdevolle zorg te geven dan dat we al doen, heeft de directie van Liberein een plan ingediend bij het zorgkantoor voor extra personeel. Het gaat hierbij met name om de functies Aandachtzorger, Woonassistent en Medewerker maatschappelijke zorg niveau 4. Voor 2019 zijn hiervoor extra gelden beschikbaar. Maar, geld alleen is niet voldoende. We zullen onze potentiële collega’s enthousiast moeten maken om die functies bij Liberein in te gaan vullen. De afdelingen HR en marketing en communicatie hebben de handen ineengeslagen voor een creatieve vertaling van de landelijke campagne IK Zorg. Bij Liberein.

Deze week is Liberein gestart met het werven van nieuwe medewerkers voor diverse functies. Op onderstaande foto’s kun je zien hoe een aantal collega’s meewerken om nieuwe collega’s te werven via advertenties in de huis aan huisbladen en via social media! In de verschillende advertenties verwijzen we naar de speciaal ingerichte website: www.ikzorgbijliberein.nl

Een fantastische samenwerking met een prachtig eindresultaat! Eén van onze kernwaarden!

 

Nieuwe vacature website
www.ikzorgbijliberein.nl is onze nieuwe vacaturewebsite waarop wij uiteindelijk al onze vacatures zullen plaatsen. Momenteel staan hier 3 vacatures op; Verzorgende 3 IG, Woonassistent en Medewerker maatschappelijke zorg. Op korte termijn verwachten wij hier nog een aantal vacatures aan toe te voegen. Houd de site dus goed in de gaten.

Zodra wij al onze vacatures op de nieuwe website plaatsen, zullen wij onze huidige vacaturepagina automatisch doorlinken naar de nieuwe website.

Wij hebben deze nieuwe website aangemaakt om de sollicitatieprocedure soepeler te laten verlopen. Als sollicitant kun je bijvoorbeeld op ieder gewenst moment inloggen op jouw persoonlijke pagina, om de status van je sollicitatie in te zien. Via jouw persoonlijke pagina houden onze HR medewerkers bovendien contact met je tijdens de gehele sollicitatieprocedure. En mocht je de baan uiteindelijk krijgen, dan zijn jouw gegevens al bekend in ons systeem. Zo zorgen we niet alleen liefdevol voor onze cliënten, maar ook voor onze toekomstige collega’s.

Benieuwd naar de nieuwe site? Neem hier alvast een kijkje!

 

Terug naar overzicht

Deel dit item