De boom in bij ’t Volbert

13 sep 2017

Medewerkers van DienstenCentrum Human Resource (de vraagbaak voor Defensiemedewerkers) bezorgden de deelnemers van Ontmoetingscentrum ’t Ribbelt een gezellige dag. Op dinsdag 12 september werden er vogelhuisjes geschilderd, voederkopjes gemaakt en spelletjes gespeeld. ’s Middags was majoor Berend Dik aanwezig om, onder toeziend oog van de aanwezigen, in de stromende regen het eerste vogelhuisje op te hangen in de bomen rondom wijkcentrum ’t Volbert.

Van een dagje op pad tot vogelhuisjes schilderen
Alle medewerkers van het Dienstencentrum Human Resource (DC HR) zamelen het hele jaar door zelf geld in voor hun ‘Goodgoanfonds’. Daarmee steunen ze maatschappelijke en/of sociale doelen. Van een bankje maken, tot een dagje uit of zoals bij Ontmoetingscentrum ‘t Ribbelt, vogelhuisjes schilderen. Het kunnen bieden van iets extra’s en maatschappelijk betrokken zijn vinden ze belangrijk. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en hun aanwezigheid wordt gewaardeerd door de deelnemers en mantelzorgers. Iedereen doet mee, met het schilderen van vogelhuisjes, het maken van voederkopjes of met een potje sjoelen. Ook de nodige versnapering zorgen voor een tevreden glimlach. “Dat is waar we het uiteindelijk voor doen” aldus het enthousiaste team.

Buren welkom tijdens Burendag
Ontmoetingscentrum ’t Ribbelt is gevestigd in wijkcentrum ’t Volbert. Op zaterdag 23 september, Burendag, is er tussen 12.00 en 16.00 uur de gelegenheid een kijkje te nemen. Buren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het ontmoetingscentrum biedt ondersteuning aan mensen met dementie én hun mantelzorgers en is een initiatief van Liberein.

Lees meer over wat het ontmoetingscentrum voor u kan betekenen.

Terug naar overzicht

Deel dit item