EnschedeMarathon – Onze collega’s zijn er klaar voor

18 apr 2017

Aanstaande zondag 23 april 2017 is het zover. Dan staan namens Liberein 29 collega’s aan de start van de EnschedeMarathon!

Doordat locatie De Eschpoort direct naast de start/finish ligt, zal deze locatie wederom als uitvalsbasis dienen voor onze lopers, maar ook voor de deelnemers van de firma Huuskes (45 deelnemers ), zorginstelling De Posten (12 deelnemers) en Timberland (15 deelnemers). Naast De Eschpoort zijn er nog een paar locaties van Liberein die op de route liggen voor de lopers, te weten : Roombeek (10 km en halve marathon), locatie Bruggerbosch (hele en halve marathon).

Onze collega’s zijn voor de supporters goed herkenbaar. Ze lopen in de mooie, nieuwe groene hardloopshirts, waarop het logo en de naam van Liberein zijn gedrukt.

Afgelopen zaterdag zijn tijdens de laatste hardloopclinic, de nieuwe shirts al even aan de lopers geshowd. Tijdens deze hardloopclinic zijn ook weer de nodige leuke plaatjes geschoten.

Tijdens de EnschedeMarathon lopen de deelnemers namens Liberein de 5km, 10 km of de halve marathon. De starttijden van de verschillende afstanden staan hieronder vermeld.

Starttijden:
• 10.20 uur: 10 km ( 14 deelnemers )
• 12.45 uur: halve marathon ( 4 deelnemers )
• 13.15 uur: 5 km ( 11 deelnemers )

We hopen dat de EnschedeMarathon ook dit jaar weer een geslaagd hardloopevenement wordt!

Alle lopers alvast heel veel succes gewenst!

Terug naar overzicht

Deel dit item