Genieten van Circus Sijm bij Liberein

23 okt 2017

Clowns, acrobaten, theater en muziek, het kwam allemaal voorbij tijdens de drie voorstellingen van Circus Sijm.  Cliënten van Liberein hebben genoten van het circus dat op maandag 23 oktober neerstreek bij locatie De Eschpoort.

Sommige ouderen zijn nog nooit bij een circus geweest en het is niet vanzelfsprekend dat ze hier naar toe zullen gaan. Daarom hebben we het circus naar een van onze locaties gehaald” aldus Carola Kok, initiatiefneemster vanuit Liberein. Cliënten genoten volop van de feestelijke voorstelling. De mix van circus, theater en muziek werd als een unieke belevenis ervaren.

Circus in de Zorg
Het Circus Sijm organiseert, in samenwerking met verschillende Nederlandse fondsen, het project: Circus in de Zorg. Bewoners van zorginstellingen krijgen de mogelijkheid om te genieten van een circusvoorstelling op locatie. De voorstelling is speciaal op maat gemaakt voor senioren en rolstoelvriendelijk.

Opbrengst van zomermarkt voor circus
Om geld in te zamelen om Circus Sijm naar Liberein te halen is er in juni een zomermarkt georganiseerd. De zomermarkt was een groot succes. Dankzij een loterij, verschillende kraampjes met diverse (zelfgemaakte) cadeaus en oud Hollandse spellen is er geld ingezameld waarmee de komst van Circus Sijm mede dankzij Stichting Nationaal Ouderenfonds en het Stimuleringsfonds van Rabobank Enschede-Haaksbergen mogelijk gemaakt is.

 

Terug naar overzicht

Deel dit item