Gezellige zomermarkt bij Liberein, locatie De Eschpoort

15 jun 2017

Op donderdag 22 juni organiseert Liberein een gezellige zomermarkt bij locatie De Eschpoort. Tijdens deze markt is er genoeg te doen: zoals een loterij met vele prijzen, kraampjes met diverse (zelfgemaakte) cadeaus en er worden oud Hollandse spellen georganiseerd. Daarnaast zijn er ook activiteiten voor kinderen en uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de voorstellingen van Circus Sijm.

Circus Sijm
Circus Sijm organiseert, in samenwerking met verschillende Nederlandse fondsen, het project: Circus in de Zorg. Bewoners van zorginstellingen, verpleeghuizen e.d. krijgen de mogelijkheid om te genieten van een circusvoorstelling op locatie.

Op 23 oktober bezoekt circus Sijm locatie De Eschpoort van Liberein en gaan ze voorstellingen geven voor cliënten, familieleden, medewerkers en vrijwilligers van al onze locaties. Een bezoek van dit circus kost geld en daarom organiseren we op 22 juni een zomermarkt bij locatie De Eschpoort.

Gezellige zomermarkt
Tijdens de gezellige zomermarkt is er voldoende te doen en te beleven. Van een ‘cadeau shop’ tot een ritje met een ponywagen en van een rommelmarkt tot een loterij met vele leuke prijzen. Ook zijn er voldoende kraampjes met eten en drinken en er is een accordeonist aanwezig voor de muzikale omlijsting. Wij nodigen iedereen uit om de markt te bezoeken en ons te helpen om een bezoek aan het circus van onze cliënten mogelijk te maken.

Waar en wanneer?
U bent van harte welkom op donderdag 22 juni van 13.30 – 17.00 uur aan de Boulevard 1945. De markt bevindt zich op het grasveld tussen locatie De Eschpoort en Villa De Bank / kunstruimte.

Terug naar overzicht

Deel dit item