Houd u a.u.b. aan de maatregelen

29 sep 2020

Op 21 augustus jl. hebben wij een bericht op deze website gedeeld met afspraken voor ruimte en comfort tijdens een bezoek aan onze locaties.

Op dat moment was het coronavirus al weer bezig aan een voorzichtige opmars. Omdat wij merkten dat de drukte in onze restaurants verder toenam en de 1,5 meter afstand niet altijd meer in acht werd of kon worden genomen, hebben we destijds aangescherpte maatregelen getroffen. Zie hier het bericht van 21 augustus jl.

Desondanks merken we dat een aantal bezoekers zich niet aan de geldende regel van max. 2 bezoekers per keer houdt. En zien we ook dat de 1,5 meter afstand niet altijd in acht wordt genomen. Zo zit men met te veel personen aan een tafel en dus ook te dicht op elkaar.

We hebben onze restaurant juist dusdanig ingericht dat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden. Maar helaas worden tafels en stoelen toch verschoven. Dit leidt niet alleen tot irritaties bij bezoekers die zich wel aan de regels houden, maar vooral ook tot gezondheidsrisico’s voor de bewoners en medewerkers.

Dat laatste willen wij koste wat kost voorkomen. Maar hierbij hebben wij toch écht uw hulp en medewerking nodig! Wij doen dan ook nogmaals een zéér dringend beroep op iedereen om zich te houden aan de geldende maatregelen.

De bewoners en medewerkers rekenen op u!

Terug naar overzicht

Deel dit item