Huidige maatregelen verlengd tot 6 december

19 nov 2020

De situatie rond corona in Twente en binnen de locaties van Liberein vraagt nog om extra voorzichtigheid. Om onze – vaak kwetsbare – bewoners te beschermen tegen het virus hebben we besloten de geldende maatregelen met nog 2 weken te verlengen. Deze maatregelen zijn vooral gericht op het verlagen van het aantal ‘verkeersbewegingen’ binnen onze locaties.

Wij vragen alle eerste contactpersonen van onze cliënten om maximaal 2 vaste bezoekers af te vaardigen namens de familie. Dat betekent dat in ieder geval tot zondag 6 december uitsluitend deze 2 personen op bezoek kunnen komen. Kinderen t/m 12 jaar mogen gezellig mee. Wilt u samen een kopje koffiedrinken in het restaurant, dan geldt de regel: 1 bewoner en 1 bezoeker. Zo houden we voldoende ruimte over voor andere bezoekers.

Het tijdelijk verlagen van het aantal sociale contactmomenten is vervelend, maar helaas nog even noodzakelijk. We willen er alles aan doen om het besmettingsrisico laag te houden. Als we samen doen wat nodig is kunnen we hopelijk uitkijken naar prettige en veilige feestdagen.  Zodra de situatie weer meer bezoek toelaat hoort u dat vanzelfsprekend direct van ons.

Tot die tijd is bij iedere locatie uitsluitend de hoofdentree geopend, en wel tussen 10.00 en 21.00 uur. U wordt daar door een gastvrouw/heer ontvangen.

Bezoek is net als voorheen alleen toegestaan op de eigen kamer van de cliënt of in het restaurant. Het maken van een wandeling buiten op het eigen terrein of in de directe omgeving – 1 bezoeker en de bewoner – is ook gewoon mogelijk.

Terug naar overzicht

Deel dit item