Keurmerk Veilig Voedsel behaald

13 apr 2017

Locatie Bruggerbosch heeft het keurmerk Veilig Voedsel behouden. Dit naar aanleiding van een onaangekondigd bezoek van de inspecteurs van Stichting Veilig Voedsel Nederland. Donderdag 13 april stonden zij onverwachts voor de deur en voerde de jaarlijkse audit uit. De keuken werd dit jaar beoordeeld met een 9,0 en het restaurant/grand café scoorde een 8,8. Net als voorgaande jaren wordt hiermee voldaan aan de minimale score van een 7,5 om het certificaat binnen te kunnen halen.

Het certificaat is één jaar geldig, daarna vindt er opnieuw een beoordeling plaats. Het keurmerk veiligvoedsel.nl laat zien dat de locatie Bruggerbosch voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Het geeft aan dat er op een juiste manier te werk wordt gegaan en dat veilig voedsel door de systemen en mensen wordt geborgd.

Riny van Soest, manager Restauratieve Dienst in locatie Bruggerbosch is trots: “De keuring was onaangekondigd en door de hoge score laten we zien dat we het altijd goed op orde hebben zeker ook in de hectische periode die achter de medewerkers ligt. We zijn blij met dit resultaat!” Dit certificaat toont aan dat er gezorgd wordt voor een hoge voedselkwaliteit. Voor gasten, medewerkers maar vooral voor de bewoners.

Terug naar overzicht

Deel dit item