Murk Westerterp kondigt vertrek aan als bestuurder van Liberein

20 dec 2017

Murk Westerterp neemt afscheid als lid van de Raad van Bestuur van Liberein. Westerterp treedt per 1 april 2018 terug als bestuurder en blijft tot de zomer nog aan Liberein verbonden om lopende projecten goed af te ronden.

Een passend moment om te stoppen. “In de ouderenzorg is er veel veranderd. Nu de fusie tussen AriënsZorgpalet en Bruggerbosch succesvol is gerealiseerd, voelt het na zes intensieve én boeiende jaren als het juiste moment om te vertrekken. Ik kijk terug op een bestuursperiode met veel uitdagingen en veranderingen waarin we veel met elkaar hebben bereikt. De komende jaren wil ik me voor mijn pensioen nog richten op andere uitdagingen op bestuurlijk en toezichthoudend gebied” aldus Westerterp.

Wim Wickering, voorzitter van de Raad van Toezicht laat weten met trots terug te kijken op wat er de afgelopen jaren is bereikt, met de fusie als belangrijke mijlpaal. “Het realiseren hiervan en het op de rit zetten van de nieuwe organisatie, zijn in belangrijke mate mogelijk gemaakt door de inspanningen en doorzettingskracht van Murk Westerterp en zijn collega bestuurder Elo Gramsbergen.“ De komende tijd wordt tot aan het vertrek van Westerterp gekeken hoe de opvolging ingevuld zal gaan worden.

Terug naar overzicht

Deel dit item