Nieuwe leden raad van toezicht Liberein

11 jan 2019

De Raad van Toezicht van Liberein is vanwege aflopende zittingstermijnen aangevuld met twee nieuwe leden: Rob Hoogma en Anne van der Heyden. Samen met de andere leden van de Raad van Toezicht houden zij horizontaal toezicht en geven ze mede richting aan de strategische koers: Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Rob Hoogma is bestuurder van Siza, een innovatieve zorginstelling voor mensen met een beperking. Inzet van technologie speelt bij Siza een belangrijke rol bij het organiseren van het leven.

Anne van der Heyden is programmamanager ziekenhuizen bij P5com, een consultancy bureau voor de zorg en heeft ruime ervaring als bestuurder van ziekenhuizen en als toezichthouder. Anne van der Heyden neemt op voordracht van de Cliëntenraad plaats.

Liberein is een vooruitstrevende instelling voor ouderenzorg in Enschede en wil door liefdevolle zorg, bijdragen aan het geluk van ouderen, eenzaamheid tegengaan en werken aan duurzame en betaalbare zorg. Ondernemerschap en innovatie zijn hierbij onontbeerlijk. Zowel Rob Hoogma als Anne van der Heyden hebben hun sporen verdiend op het gebied van innovatie in de zorg. Een bewuste keuze dus om juist hen aan de raad te verbinden. 

Terug naar overzicht

Deel dit item