Nieuwe voorzitter Raad van Bestuur: Heidi Pot – Witbreuk

01 mei 2021

Met ingang van 1 mei heeft Liberein een nieuwe bestuurder: Heidi Pot-Witbreuk. Heidi was hiervoor werkzaam als bedrijfskundig manager bij Medisch Spectrum Twente. Hieronder stelt zij zich kort aan u voor.

Ik ben Heidi Pot-Witbreuk, 45 jaar, getrouwd met Michiel en woonachtig met onze kinderen Tijn (15) en Isa (13) in Hengelo. Mijn hele leven ben ik al werkzaam in de zorg, dat is waar mijn hart ligt. Eerst als verpleegkundige, en de laatste 15 jaar in diverse managementfuncties binnen de ouderenzorg en in ziekenhuizen. De afgelopen 7,5 jaar heb ik in Medisch Spectrum Twente gewerkt en had ik veel afstemming met de VVT organisaties. 

Ik verheug me erop kennis te maken met de medewerkers en cliënten van Liberein en hoop samen met hen een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de ouderenzorg in de regio.’

 

Wij heten Heidi van harte welkom. Haar benoeming is het sluitstuk van een zorgvuldig selectieproces. Interim-bestuurder Dick ten Brinke is gevraagd tot medio mei aan te blijven. Zo is de overdracht van bestuurlijke taken en snelle besluitvorming, juist in deze bijzondere tijd, goed gewaarborgd.

 

Terug naar overzicht

Deel dit item