Ontmoetingsochtend

17 jan 2018

Dementie kan een leven ingrijpend veranderen. Hoe gaat u daar mee om? Wat kunt u nog samen doen? Welke zorg is er mogelijk? En wie kan u daarbij helpen? Vanaf 14 februari start er elke tweede woensdag van de maand een ontmoetingsochtend voor mantelzorgers in locatie Bruggerbosch.

Het onderwerp bepaalt u
Iedere ontmoetingsochtend heeft een eigen thema. Welke dit zijn, bepalen wij samen met u. Tijdens de 1e bijeenkomst op woensdag 14 februari luisteren wij graag naar u wensen.
U kunt hierbij denken aan tips in omgang of omgaan met emoties zoals boosheid en verdriet. Maar ook financiële zaken, opvoeding, intimiteit en het levensboek. Maar misschien heeft u andere vragen? Wij helpen u graag.

Op de website vindt u vervolgens het thema van de eerst volgende bijeenkomst.

Iedere tweede woensdag van de maand
Iedere tweede woensdag van de maand vindt er tussen 10.00 en 12.00 uur een ontmoetingsochtend plaats in de Soosruimte van locatie Bruggerbosch. Locatie Bruggerbosch bevindt zich aan de Gronausestraat 752 in Enschede. U kunt zich melden bij de receptie in de locatie.

De koffie staat voor u klaar
Er zijn geen kosten verbonden aan de ontmoetingsochtend. U bent van harte welkom, maar aanmelden wordt gewaardeerd. Dit kan door een mail te sturen naar groepsbegeleider Karin Knobbe: karin.knobbe@liberein.nl

 

Terug naar overzicht

Deel dit item