Oproep aan familie en bezoekers

14 okt 2020

Bij Liberein willen we een warm welkom bieden aan iedereen die op bezoek komt. Gezelligheid en sociale contacten zijn immers erg belangrijk voor onze cliënten en bewoners. Tegelijk is er de verantwoordelijkheid om deze -vaak kwetsbare- ouderen zo veilig en gezond mogelijk te houden. Daarvoor vragen wij uw hulp.

Net als elders in het land zien we ook binnen Liberein een stijgend aantal mensen met corona. We doen er alles aan om verdere besmettingen te voorkomen. We werken volgens strikte hygiëneprotocollen en dragen mondkapjes op ons werk.  We voelen ons verantwoordelijk om ons ook privé te houden aan de voorgeschreven maatregelen.   

Komt u op bezoek? 

Wij vragen u met vriendelijk, maar met klem, terughoudend te zijn in het aantal keren dat u op bezoek komt.  Kom niet met meer dan 2 personen tegelijk. Ontsmet uw handen en draag een mondkapje in openbare ruimtes en wanneer u geen 1,5 meter afstand kunt houden.  Samen genieten van een kopje koffie in het restaurant kan nog steeds. Ook in onze restaurants geldt een maximum van 30 personen. Daarom vragen wij u, wanneer u met uw naaste het restaurant wilt bezoeken, dit alleen te doen. Dus per bewoner 1 bezoeker. Op die manier kunnen meer bewoners samen met een naaste genieten van heerlijk kopje koffie.

Hoe jammer ook: haal vader, moeder of uw naaste voorlopig even niet op voor een uitje of familiebezoek. Daarmee vergroot u de kans op besmetting. Niet alleen voor uw naaste, maar ook voor de overige bewoners van de locatie. 

Wij realiseren ons goed dat we daarmee iets van u vragen. Maar we vertrouwen erop dat u, samen met ons, de taak op u neemt om bewoners en cliënten zo goed mogelijk te beschermen tegen COVID-19. Door goed samen te werken hopen we het virus onder controle te krijgen en deze onrustige tijd zo snel mogelijk te kunnen afsluiten. 

Terug naar overzicht

Deel dit item