Rommelmarkt bij locatie Het Florapark

27 okt 2017

Op zaterdag 4 november organiseert Liberein een gezellige rommelmarkt bij locatie Florapark. Naast de verkoop van allerlei boedel, worden ook versgebakken aardappelpannenkoeken verkocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan diverse activiteiten en/of overige aanschaffen voor de bewoners van woonzorgcentrum Het Florapark.

De afdeling welzijn in locatie Florapark van Liberein, organiseert met regelmaat gezellige activiteiten voor de bewoners van Het Florapark. Om in de toekomst meer van zulke activiteiten te kunnen ondernemen en/of mooie aanschaffen te kunnen doen, wordt op zaterdag 4 november a.s. een rommelmarkt georganiseerd.

Iedereen is van harte welkom om tussen 10.00 en 12.00 uur een bezoek te brengen aan de markt. Ook als u niets nodig heeft bent u van harte welkom voor een versgebakken aardappelpannenkoek en overige zoete lekkernijen. Dit alles wordt uiteraard omlijst door gezellige muziek. Komt u ook?

‘Rommel’ inleveren
Heeft u spullen waar u niets meer mee doet en mogen wij die voor u verkopen? Dan kunt u deze van dinsdag 31 oktober t/m donderdag 2 november, tussen 9.00 en 15.00 uur, iedere dag inleveren bij locatie Het Florapark van Liberein.

Het Florapark
Floraparkstraat 97
Enschede

Terug naar overzicht

Deel dit item