Themabijeenkomst 16 mei: Samen voorbereiden op de toekomst

09 mei 2019

Op donderdag 16 mei a.s. organiseren wij weer een themabijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en andere geïnteresseerden. Het thema van de avond is: Samen voorbereiden op de toekomst

Samen voorbereiden op de toekomst
Steeds vaker krijgen mensen de diagnose dementie. Het is momenteel dan ook volksziekte nummer 1 in Nederland. In de toekomst zal het aantal diagnoses alleen maar verder toenemen. Daarom gaan wij ons op donderdag 16 mei samen met u voorbereiden op de toekomst.

Patricia van Straaten (casemanager dementie) en Edith Vinke (psychiatrisch verpleegkundige) van Liberein, informeren u de 16e over dementie en de vele varianten ervan. Ook nemen zij u mee in het doolhof van mogelijke zorg en ondersteuning als het moeilijker wordt. Want er is veel mogelijk, maar hoe regelt u dit? Patricia en Edith vertellen u er alles over.

U bent van harte welkom!
De themabijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingscentrum Binnenstad en duurt van 19.00 tot 21.00 uur. De inloop is vanaf 18.45 uur. Ontmoetingscentrum Binnenstad bevindt zich in de Zuiderspeeltuin aan de Kuipersdijk 83 in Enschede. Toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dit kan door een e-mail te sturen naar ocbinnenstad@liberein.nl of door te bellen met 06-14315476. Wij verzoeken u bij aanmelding door te geven met hoeveel personen u komt.

Graag tot ziens op donderdag 16 mei!

Terug naar overzicht

Deel dit item