Themabijeenkomst Communiceren

10 feb 2017

Communiceren bij dementie

Communiceren met mensen met dementie is niet altijd gemakkelijk. Als iemand niet meer alle woorden goed begrijpt, moeite krijgt zinnen te formuleren en langer nodig heeft om informatie te verwerken kan een gesprek lastig zijn. Maar hoe communiceert u dan wel? Hoe beleeft iemand met dementie communicatie? Resi van Hooren (GZ-psycholoog) vertelt u er meer over tijdens de themabijeenkomst in Ontmoetingscentrum Twekkelerveld op donderdag 2 maart.
De themabijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingscentrum Twekkelerveld en begint om 19.30 uur. U bent vanaf 19.15 uur welkom. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst en kan door een e-mail te sturen naar octwekkelerveld@bruggerbosch.nl.

 

Over ontmoetingscentrum Twekkelerveld

Ontmoetingscentrum Twekkelerveld is het derde ontmoetingscentrum in Enschede en bedoeld voor buurtbewoners van Twekkelerveld met een lichte tot matige vorm van dementie èn hun mantelzorgers. Mantelzorgers kunnen partners zijn, maar ook familieleden, vrienden of buren. Mensen met dementie kunnen er terecht voor een dagprogramma dat ondersteuning, structuur en afleiding biedt. Ontmoetingscentrum Twekkelerveld is geopend op maandag en donderdag.

 

Contactgegevens

Ontmoetingscentrum Twekkelerveld bevindt zich in de Opstandingskerk, Zonstraat 9 te Enschede. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met groepsbegeleider Jeffrey Oberman: 06 – 83 96 99 27.

 

Terug naar overzicht

Deel dit item