Themabijeenkomst: Een dementievriendelijke omgeving

06 nov 2018

In onze diverse ontmoetingscentra in Enschede en Glanerbrug vinden meerdere malen per jaar themabijeenkomsten plaats. Tijdens deze bijeenkomsten komen onderwerpen aan bod die in relatie staan tot de zorg voor iemand met dementie. Met als thema voor de eerstvolgende bijeenkomst: Een dementievriendelijke omgeving

De omgeving heeft een grote invloed op het leven van iemand met dementie. Dit geeft vaak verwarring. In een dementievriendelijke omgeving kan dit worden voorkomen. Maar wat is voor u, als mantelzorger, eigenlijk ‘dementievriendelijk’? En wat zou de omgeving (bijv. winkeliers) kunnen doen voor zo’n dementievriendelijke omgeving? Kwaliteitsmedewerker Gerard Kanne van Liberein houdt hierover, namens Alzheimer Nederland, op donderdagavond 29 november een korte presentatie. Maar we zijn vooral ook erg benieuwd naar uw kijk op dit onderwerp en wat volgens u hierin verbeterd kan worden. We gaan hierover graag met elkaar het gesprek aan.

U bent van harte welkom!
De themabijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingscentrum ’t Ribbelt en begint om 19.00 uur. Ontmoetingscentrum ’t Ribbelt bevindt zich in boerderij ’t Volbert aan de Magnoliastraat 5 in Enschede. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dit kan door een e-mail te sturen naar ocribbelt@liberein.nl of door te bellen met 06-23795357. Wij verzoeken u bij aanmelding door te geven met hoeveel personen u komt.

Graag tot ziens op donderdag 29 november!

 

 

Terug naar overzicht

Deel dit item