Twee nieuwe directeuren bij Liberein

24 sep 2018

Vanaf 1 oktober starten er twee directeuren bij Liberein. Myra Norden als directeur Zorg, Wonen & Behandeling en Martin Bijker als directeur Bedrijfsvoering. Zij maken per die datum onderdeel uit van het directieteam van Liberein. Samen met bestuurder Elo Gramsbergen gaan zij richting geven aan de strategische koers: Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Myra Norden werkt vanaf eind maart bij Liberein als interim manager behandeling. Zij maakt vanaf 1 oktober de overstap naar de directeur Zorg, Wonen en Behandeling. Myra is van huis uit fysiotherapeut, een ervaren manager en directeur en kent vanwege haar vele interim klussen alle facetten van de zorg. Martin Bijker heeft een achtergrond als bedrijfseconoom en is thans directeur bij de Van der Hoeven Kliniek in Utrecht. Zijn ruime ervaring met bedrijfsvoering en Twentse roots maken hem de juiste persoon  als directeur Bedrijfsvoering.

Elo Gramsbergen kijkt uit naar de samenwerking met Myra en Martin. “Beiden zijn gepokt en gemazeld als het gaat om leiding geven binnen zorgorganisaties en hebben bovendien hart voor de zorg. Liberein is een organisatie met prachtige ambities. We willen bijdragen aan het geluk van ouderen, eenzaamheid tegengaan en werken aan  duurzame en betaalbare zorg. Om dit in de dynamiek van de ouderenzorg en met de krappe arbeidsmarkt te bereiken, is een flinke opgave. Daar gaan we met elkaar de schouders onder zetten.”

Terug naar overzicht

Deel dit item