Verdere versoepelingen per 13 juli

10 jul 2020

We zijn blij om te kunnen melden dat we de versoepeling van de maatregelen verder kunnen doorzetten. Per maandag 13 juli voeren we de volgende versoepelingen door.

 

Alle ingangen weer open

Alle ingangen op onze locaties worden weer opengesteld. Voor De Eschpoort betekent dit dat de gangen tussen Zorggroep Manna en woonzorgcentrum het Korteland weer geopend zijn voor bewoners, medewerkers en gasten.

 

Bezoek(tijden) verpleeghuis

De afgelopen weken waren er voor de verpleeghuizen vaste bezoektijden. Deze coronamaatregel bleek een gunstig effect te hebben op het welzijn van bewoners: medewerkers zagen meer rust en regelmaat op de afdelingen.

De vaste bezoektijden stoppen per 13 juli en maken dan weer plaats voor volledige gastvrijheid.

Wel hanteren we een rustmoment tussen 12.00 en 14.00 uur en rond de (overige) maaltijden. Wij vragen u hier rekening mee te houden. Lukt dat een keer niet, dan is er natuurlijk altijd ruimte voor maatwerk. U bent van harte welkom in het appartement van de bewoner. Ook met meerdere bezoekers, mits de 1,5 meter gerealiseerd kan worden.

Bovendien is het niet meer nodig om bij binnenkomst het registratieformulier voor een eventueel contactonderzoek in te vullen.

 

Terug naar overzicht

Deel dit item