Zomerfeestweek in locatie Ariënshuis

29 jun 2019

In de eerste week van juli staat locatie Ariënshuis volledig in het teken van de zomer. Van maandag t/m vrijdag worden speciale activiteiten georganiseerd in en rondom de locatie.

Maandag 1 juli word de Zomerfeestweek geopend met muziek, koffie en wat lekkers. Deze eerste dag wordt vervolgens afgesloten met een feestelijke bingo. De volgende dag zorgt dansgroep de Krekkel, in de middag, voor volop gezelligheid in het restaurant.

Iedereen welkom
Nadat de eerste twee dagen in ‘besloten kring’ zullen plaatsvinden, is de rest van de week iedereen welkom. Dus ook u!

Bent u in de gelegenheid om langs te komen? Aarzel dan niet en doe bijvoorbeeld op woensdagmiddag 2 juli mee aan de Oud Hollandse spelletjes middag of loop op donderdag en vrijdag vanaf 15.30 uur mee met de Wandel-tweedaagse.

Bekijk hieronder het volledige programma.

Mogelijk door schenking
Eind vorig jaar heeft onze locatie Ariënshuis een mooie schenking ontvangen van verzekeringsmaatschappij Du Gardijn. Dit bedrag was bedoeld om iets bijzonders te organiseren voor de bewoners en bezoekers van locatie Ariënshuis, en deelnemers aan de dagactiviteiten en het Ontmoetingscentrum. Zodoende hebben de medewerkers bedacht om de Zomerfeestweek te organiseren.

Heeft u vragen met betrekking tot de Zomerfeestweek? De welzijnsmedewerkers in locatie Ariënshuis helpen u graag. U kunt hen het beste telefonisch bereiken: 053-4826688.

 

Terug naar overzicht

Deel dit item