Cursus: Omgaan met dementie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de cursus ‘Omgaan met dementie’
Als mantelzorger van iemand met dementie, wordt er veel van u gevraagd. Uw naaste verandert en is niet meer de persoon die hij/zij voorheen was. Uw naaste wil bijvoorbeeld niets meer met u ondernemen en is sneller boos of geagiteerd. Dit heeft veel impact op u en uw onderlinge relatie.

Met de cursus ‘Omgaan met dementie’ van Liberein, leert u hiermee om te gaan.

  • Praktische informatie en tips
  • Contact met lotgenoten
  • Aandacht voor u als mantelzorger
  • Maatwerk mogelijk

Tweede groep start op 22 oktober in Bruggerbosch

De eerste cursusgroep zit inmiddels vol. Op maandag 22 oktober start er een tweede groep. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten en vindt iedere maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur plaats in locatie Bruggerbosch, Gronausestraat 752 in Enschede.

Deelname aan de cursus is geheel gratis!

Meld u vóór 20 oktober a.s. aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina of neem telefonisch contact op met de cursusleiders; Laura en Elvira. Zij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur op telefoonnummer: 06-14975585 of 06-14975567

Vanwege de verwachte grote belangstelling voor deze cursus, zien wij ons genoodzaakt om de volgorde van aanmelding te hanteren. Mocht dit voor u betekenen dat u dit keer niet kunt deelnemen, dan plaatsen wij u graag bovenaan de deelnemerslijst voor de eerstvolgende cursus. Zodra bekend is wanneer een nieuwe cursus start, informeren wij u.

Meld u direct aan!

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.