Vrienden van Liberein

Na de fusie tot Liberein, zijn ook de Vrienden van AriënsZorgpalet en de Vrienden van Bruggerbosch samengevoegd tot de Stichting Vrienden van Liberein. Het nieuwe bestuur van deze stichting bestaat uit acht personen, met een gemeenschappelijk doel: bijdragen aan het geluk van de cliënten van Liberein.

De Vrienden van zetten zich in om wensen van cliënten mo­gelijk te maken. Wensen die zorgen voor een glimlach en die vaak ook duurzaam zijn. “Als ik twee mensen vrolijk zie fietsen op de duo-fiets die we jaren terug hebben geschonken, dan word ik daar heel blij van”, aldus Emie Gordijn, een van de bestuursleden. De Vrienden van Liberein hebben onlangs ook drie nieuwe tuinsets aan de verbouwde Kolibrie geschonken.

Wilt u donateur worden? Download de donateurskaart Vrienden van Liberein, vul hem in en stuur hem op.
U kunt (binnenkort) ook een donateurskaart invullen bij een van de receptie. De cliënten van Liberein zijn u dankbaar!

Ieder bestuurslid met eigen talenten en kwaliteiten
Er zijn onlangs vier nieuwe bestuursleden aangescho­ven. Ook zij kijken er naar uit om geluk te kunnen brengen bij de cliënten, maar ook bij medewerkers en vrijwilligers voor een lach te zorgen. Ieder bestuurslid draagt daar, met zijn/haar eigen talent en kwaliteit, een steentje aan bij. Zo wil Marijke Hoomans bijvoor­beeld graag het aanspreekpunt zijn voor de medewerkers binnen de organisatie en er op toe zien dat de donaties ten goede komen aan de cliënten. Jan Meins­ma ziet het wel zitten om een schaaktoernooi te or­ganiseren waar bezoekers, tegen betaling, simultaan kunnen spelen tegen de toppers. Een ludieke manier om extra geld op te halen.
Kortom: ieder bestuurslid zet zich vol enthousiasme in.

Een overzicht van de bestuursleden:

  •  Emie Gordijn
  •  Jos van Rooij
  •  Jan Meinsma
  •  Marijke Hoomans, voorzitter.
  •  Herman Zandstra
  •  Jan van der Linde
  •  Hermi Gerbens

Ook iets voor u? In 2019 neemt één bestuurslid afscheid, waardoor wij nog op zoek zijn naar extra versterking. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen door te mailen naar secretariaatrvb@liberein.nl.

De voorgangers
Lees meer  over de Stichting Vrienden van AriënsZorgpalet.
Lees meer  over de Stichting Vrienden van Bruggerbosch.