Stichting vrienden Bruggerbosch

De Vrienden van Bruggerbosch is een stichting die is opgericht om projecten te initiëren en te financieren voor bewoners en deelnemers dagbehandeling van Bruggerbosch. Wij sluiten aan bij de filosofie van Bruggerbosch: samen met het bestuur en de medewerkers  willen wij ervoor zorgen dat mensen die kampen met geheugenproblemen, zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen leven. Vrienden van Bruggerbosch vinden dat dat niet ineens afgelopen hoeft te zijn, als je geheugen je in de steek laat.

 

Zorg voor een glimlach en word vriend!

De Vrienden van Bruggerbosch proberen bewoners, deelnemers dagbehandeling en hun familie net dat beetje extra te kunnen bieden wat in de huidige financieel moeilijke tijd niet uit de reguliere budgetten gefinancieerd kan worden. De Vrienden zetten zich in om deze extra’s mogelijk te maken.

Dankzij uw steun bezorgen wij een glimlach op het gezicht van bewoners. En daarmee ook op de gezichten van familieleden en verzorgers. De Vrienden leveren graag een bijdrage aan duurzame projecten. Voorbeelden hiervan zijn de aangeschafte lachspiegels voor de Beweegroute, een duo-fiets en -scootmobiel. Daarnaast zorgen wij voor kleine, maar belangrijke pleziertjes: een bloemetje bij de Wandel3daagse, een lekkernij tijdens de feestdagen of een ijsje op een zomerse dag. Dingen waar een ieder plezier aan beleeft, ook als je geheugen je in de steek laat. De Vrienden willen dit graag mogelijk maken.

 

Donateur worden?

De Stichting Vrienden van Bruggerbosch is overgegaan in de Stichting Vrienden van Liberein. Meer informatie en donateur worden vindt u op www.vriendenvanliberein.nl.

Verantwoording

Bekijk het jaarverslag van 2016.
Bekijk het jaarverslag van 2017.

Heeft u nog vragen over de Stichting Vrienden van Bruggerbosch?

Neem contact op met het secretariaat Raad van Bestuur van Liberein via telefoonnummer: 053 – 482 66 88.

Postadres:
Stichting Vrienden van Bruggerbosch
t.a.v. secretariaat Raad van Bestuur Liberein
Postbus 5005
7500 GA Enschede.