Services

U redt zich nog zelfstandig en leeft zoveel mogelijk uw eigen leven. Maar gemak en gezelligheid zijn natuurlijk altijd welkom! Liberein helpt u met een mooi aanbod van services.
Af en toe samen eten in het restaurant, een maaltijd aan huis laten bezorgen of gezellige activiteiten ondernemen. Het is allemaal mogelijk. Maar denkt u ook aan personenalarmering of hulp bij klusjes in huis of tuin. De services zijn beschikbaar voor iedereen die bij ons of in de omliggende wijken woont.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod van zorg en services. Afhankelijk van uw situatie zijn sommige services inbegrepen bij uw indicatie. Voor andere diensten betaalt u zelf een eigen bijdrage. Wilt u meer weten over wat onder uw indicatie valt en wat u van ons kunt verwachten. Het zorgkompas van Zorginstituut Nederland biedt u een duidelijk overzicht (www.zorginstituutnederland.nl).

 

De Cliëntenpas

Als u een appartement van ons huurt of in de buurt woont, u voor 4 euro per maand een +Pluspas krijgen.

Lees verder

Personen alarmering

U woont zelfstandig en dat gaat opzich prima. Toch merkt u, dat met het ouder worden veel zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn.

Lees verder

Maaltijd-aan-huis

Als u een appartement bij ons huurt, of in de buurt woont van één van onze locaties, kunt u voor een aantrekkelijke prijs genieten van onze maaltijd-aan-huis service.

Lees verder

Sfeervolle Restaurants

Als cliënt, bewoner bij Liberein of buurtbewoner, bent u welkom in onze restaurants op de locaties De Eschpoort, Ariënsstaete, Ariënshuis en Bruggerbosch. Ook gasten van bewoners mogen mee-eten. Iedereen kan aanschuiven.

Lees verder

Weekmenu

Onze locaties De Eschpoort, Ariënsstaete, Ariënshuis en Bruggerbosch zijn voorzien van sfeervolle restaurants. Elke locatie heeft een eigen weekmenu.

Lees verder

Cateringservice

Of het nu gaat om een verjaardag, Moederdag of een barbecue, onze cateringservice biedt voor elke gelegenheid smakelijke mogelijkheden. Hierbij houden we rekening met uw wensen.

Lees verder

Logeren

In onze locaties De Eschpoort en Ariënsstaete kunnen uw familieleden of vrienden logeren in onze modern ingerichte hotelkamers.

Lees verder

Voor wijkbewoners

Wijkbewoners zijn altijd welkom en kunnen gebruik maken van de vele services die een locatie biedt. Een gezellige lunch, deelname aan een activiteit of een bezoek aan de fysiotherapeut.

Lees verder

Onze +Plusdiensten

Op onze locaties bepaalt u zelf hoe u uw leven inricht, maar krijgt u hulp met de dagelijkse verzorging of het huishouden wanneer u daar behoefte aan heeft. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een +Pluspas waarmee u gebruik maakt van extra diensten.

Lees verder