Maaltijd-aan-huis

Als u een appartement bij ons huurt, of in de buurt woont van één van onze locaties, kunt u voor een aantrekkelijke prijs genieten van onze maaltijd-aan-huis service. U kunt de maaltijden via een keuzemenu selecteren. Eenmaal per week worden de gewenste maaltijden bij u thuis bezorgd. U kunt ze in de koelkast of diepvries bewaren en zelf op ieder gewenst moment opwarmen in de magnetron.

Deze maaltijden zijn smaakvol, gezond en afgestemd op het seizoen. De keuze is ruim en voor ieder wat wils. En als u geen magnetron hebt, dan kunnen wij deze natuurlijk ook leveren. Voor deze service werken wij samen met onze partner Foodconnect. Prijzen en het assortiment vindt u op www.foodconnect.nl.

 

Maaltijdservice voor deelnemers dagbehandeling locatie Bruggerbosch

Deelnemers van de dagbehandeling in locatie Bruggerbosch hebben de mogelijkheid gebruik te maken van de maaltijdservice van Liberein. Er wordt iedere dag een verse, warme maaltijd bereid in de keuken. Deelnemers kunnen deze s’middags bij ons nuttigen op de dagbehandeling, in het restaurant op de locatie of de maaltijd mee nemen naar huis. De kosten voor een maaltijd bedragen € 4,00. Een complete maaltijd, inclusief soep en dessert kost € 4,75. Voor het meenemen van een maaltijd vragen wij een kleine toeslag. De maaltijd wordt dan gekoeld bewaard en verpakt. De maaltijd wordt eind van de dag op de dagbehandeling langs gebracht.

Deze maaltijdservice kan aangevraagd worden via de groepsbegeleiders op de dagbehandeling, locatie Bruggerbosch.