Onze +Plusdiensten

Liberein biedt u tal van services die u extra gemak of comfort bieden. Er zijn diverse diensten beschikbaar, voor cliënten die bij ons wonen en zorg ontvangen, maak ook voor huurders van onze appartementen en wijkbewoners.

 

Wat zijn +Plusdiensten?

Gemaksdiensten

Met de Cliëntenpas krijgt u korting op diverse diensten, zoals maaltijden aan huis, maaltijden in onze restaurants, tuinonderhoud, klussendienst, verhuisservice,
podoloog, etc. Klik hier voor meer informatie over de cliëntenpas.

 

Welzijnsactiviteiten

Bij Liberein bieden we op iedere locatie een divers aanbod aan activiteiten op het gebied van ontspanning, sport, spel, creativiteit, muziek, uitstapjes en cultuur.
Met de Welzijnspas kunt u deelnemen aan deze welzijnsactiviteiten. Klik hier voor meer informatie over de Welzijnspas.

 

Personenalarmering

Met personenalarmering is er altijd iemand in de buurt als u dringend hulp nodig heeft. U krijgt een polsband of draadloze halszender die u met één druk op de knop verbindt met onze alarmcentrale.

Liberein kent een uitgebreid palet aan services. Afhankelijk van uw specifieke wensen komen wij met een aantrekkelijk aanbod:

 

Zorg op maat

Met Zorg op maat kunnen wij u extra ondersteuningsmomenten bieden die niet binnen uw zorgindicatie passen. Ook indien u geen zorgindicatie heeft kunt u van deze service gebruik maken.

 

Huishoudelijke hulp

Wilt u huishoudelijke hulp ontvangen? Wij helpen u graag of bemiddelen voor u.

 

Horecapakketten

Liberein biedt u diverse horecapaketten passend bij uw persoonlijke wensen. Van het laten bezorgen van vers brood bij uw appartement tot het dagelijks genieten van een 3-gangen keuzemenu in ons restaurant. (Uitgezonderd de bewoners van Florapark en Korteland)

 

TV aansluiting

Voor een tv aansluiting via Liberein betaalt u € 15,00 per maand. (Uitgezonderd de bewoners van Florapark en Korteland)

 

Wasservice

Liberein biedt ook een wasservice aan. Of u nou bij ons woont of een appartement huurt in één van onze locaties. Wij bieden u graag het gemak van de wasservice. Het overzicht van de tarieven vindt u hier.

 

Overig

Liberein kent nog meer services. Zo hebben wij een cateringservice en luxe hotelkamers waar vrienden of familie kunnen overnachten.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de +Plusdiensten en de kosten?
Neem dan contact met ons op via 053 – 482 66 88.