Sfeervolle Restaurants

Als cliënt, bewoner bij Liberein of buurtbewoner, bent u welkom in onze restaurants in de locaties De Eschpoort, Ariënsstaete, Ariënshuis, Bruggerbosch en Klaaskateplein. Ook gasten van bewoners mogen mee-eten. Iedereen kan aanschuiven. Iedere dag serveren wij een ander dagmenu dat altijd met zorg is bereid; smakelijk en verantwoord eten staat bij ons voorop. Om eventuele teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om van te voren te reserveren. Bij de locatie Bruggerbosch hoeft vooraf niet gereserveerd te worden. Onze restaurants in de locaties Ariënshuis, Ariënsstaete, Bruggerbosch en De Eschpoort zijn dagelijks geopend van 10.00 – 19.00 uur. Grand Café ’t Menko in Klaaskateplein is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur.

U kunt de dagmenu’s op verschillende locaties en tijdstippen nuttigen:
• Ariënshuis (Brasserie de Refter) 12.00 – 13.30 uur.
• Ariënsstaete 12.00 – 13.30 uur.
• De Eschpoort 17.00 – 18.30 uur.
• Bruggerbosch (Restaurant de Proeverij) 11.30 – 13.30 uur.

In Grand café ’t Menko van locatie Klaaskateplein wordt niet het dagmenu geserveerd. Maar u kunt hier uiteraard wel wat lekkers bestellen van de kleine kaart. Zie hieronder.

Naast de dagmenu’s beschikken onze restaurants ook over een kleine kaart. Hiervan kunt u gedurende de openingstijden van de restaurants iets bestellen. Nieuwsgierig wat wij aanbieden? Bekijk de menukaarten hieronder.

Klik op de afbeeldingen om de menukaarten te bekijken.