Sfeervolle Restaurants

Als cliënt, bewoner bij Liberein of buurtbewoner, bent u welkom in onze restaurants op de locaties De Eschpoort, Ariënsstaete, Ariënshuis en Bruggerbosch. Ook gasten van bewoners mogen mee-eten. Iedereen kan aanschuiven. Iedere dag serveren wij een ander dagmenu dat altijd met zorg is bereid; smakelijk en verantwoord eten staat bij ons voorop. Om eventuele teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om van te voren te reserveren. Bij de locatie Bruggerbosch hoeft vooraf niet gereserveerd te worden. Onze restaurants zijn dagelijks geopend van 10.00 – 19.00 uur.

U kunt de dagmenu’s op verschillende locaties en tijdstippen nuttigen:
• Ariënshuis (Brasserie de Refter) 12.00 – 13.30 uur.
• Ariënsstaete 12.00 – 13.30 uur.
• De Eschpoort 17.00 – 18.30 uur.
• Bruggerbosch (Restaurant de Proeverij) 11.30 – 13.30 uur.

Naast de dagmenu’s beschikken onze restaurants ook over een kleine kaart. Hiervan kunt u gedurende de openingstijden van de restaurants iets bestellen. Nieuwsgierig wat wij aanbieden? Bekijk de menukaarten hieronder.

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

Klik op de afbeeldingen om de menukaarten te bekijken.
* Het restaurant in locatie Klaaskateplein wordt binnenkort heropend. Tot die tijd is de menukaart nog niet in te zien. Wij houden u via onze website op de hoogte.

 

Onze locaties

U kunt op twee manieren bij ons komen wonen.

U kunt een appartement bij ons huren waar u zelfstandig woont, met of zonder zorg en ondersteuning. Of u kunt volledig verzorgd wonen in één van onze zorgcentra. U bent welkom!

Wonen met zorg Huurwoningen