Thuiszorg

Thuiszorg

Er kan een moment komen dat u thuiszorg nodig heeft. Bijvoorbeeld na een operatie, wegens een handicap, ziekte of ouderdom. Met hulp van Liberein, kunt u zoveel mogelijk uw eigen leven leiden, in uw eigen vertrouwde omgeving. Onze medewerkers bieden u de zorg en ondersteuning die ú prettig vindt. U staat centraal!

Thuiszorg biedt:

  • Ondersteuning bij uw dagelijkse verzorging.
  • Verpleging bij een gezondheidsprobleem of na een operatie.
  • Begeleiding bij de gevolgen van een lichamelijke aandoening.
  • Verpleging en begeleiding bij dementie
  • Specifieke zorg en begeleiding in de laatste levensfase.
  • Verzorgen van complexe wonden, bediening van morfinepompen en andere complexe zorg.
  • Tegen een vergoeding kunt u gebruikmaken van onze +Pluspas, met ook personenalarmering.
  • Voor behandelingen, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek kunt u terecht op onze locaties. Soms is ook behandeling aan huis mogelijk.
  • Ontvangt u thuiszorg, maar is tijdelijke opvang nodig? Wij kunnen u dan een logeerplek aanbieden in één van onze locaties.

Thuiszorg bij dementie
Indien u of uw naaste de diagnose dementie heeft gekregen, dan kunt u naast de hulp van ons PG-thuiszorgteam ook veel baat hebben bij de begeleiding en ondersteuning van onze casemanager. Hij/zij weet veel over dementie en is op de hoogte van de zorg die er in de omgeving wordt geboden. Kijk voor meer informatie op onze pagina over de casemanager bij dementie.

Thuiszorg teams

Liberein verleent vanuit verschillende wijkteams thuiszorg. Omdat onze teams wijkgericht werken zijn zij makkelijk toegankelijk voor wijkbewoners en kunnen zij inspelen op (nieuwe) wensen en behoeften van cliënten.

Lees verder

Personen alarmering

U woont zelfstandig en dat gaat opzich prima. Toch merkt u, dat met het ouder worden veel zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn.

Lees verder

Behandelingen

Op zoek naar een fysiotherapeut voor uw rugklachten? Heeft u logopedie nodig bij spraakproblemen? Of heeft u voedingsvragen? Of op zoek naar een ergotherapeut of psycholoog? Bekijk al onze behandelingen.

Lees verder

Services

U redt zich nog zelfstandig en leeft zoveel mogelijk uw eigen leven. Maar gemak en gezelligheid zijn natuurlijk altijd welkom! Liberein helpt u met een mooi aanbod van services.

Lees verder

Dagactiviteiten

Als u nog zelfstandig woont in een voor u vertrouwde omgeving, wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk blijven doen. Liberein heeft op verschillende…

Lees verder

Doorverwijzing

Bent u een huisarts of andere doorverwijzer en wilt u thuiszorg aanvragen voor uw patiënt/cliënt? Wij geven de voorkeur aan verwijzing via ZorgDomein

Zo houden wij het voor alle betrokkenen eenvoudig en efficiënt.

Aanvragen of meer informatie

U kunt uw zorg aanvragen – of uw vragen stellen – door te bellen met 0800-0139 of stuur een mail naar info@liberein.nl. Wij informeren en adviseren u graag.

U woont zelfstandig en dat gaat opzich prima. Toch merkt u, dat met het ouder worden veel zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn.