Vacatures voor vrijwilligers

Wij maken graag gebruik van uw talenten of bijzondere hobby’s!

Een wandeling maken, een praatje, of een spelletje spelen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers met verborgen talenten of bijzondere hobby’s. Betekent u graag iets extra’s voor de medemens? Dan zijn wij op zoek naar u. Er zijn mogelijkheden op verschillende locaties, met meerdere bewoners of één-op-één, in woningen, bij activiteiten, uitstapjes of bij een bijzondere hobby. We gaan uit van wat onze cliënt nodig heeft en wat bij u past.

Wij kunnen uw hulp altijd gebruiken.
Meld u aan als vrijwilliger en bespreek samen met onze vrijwilligerscoördinatoren wat u voor onze cliënten kunt betekenen.

 

Direct aanmelden als vrijwilliger

 

Momenteel werken wij aan deze pagina, waardoor er geen actuele vacatures worden weergegeven. Uiteraard zijn wij en onze cliënten altijd blij met uw inzet  en bent u dus nog steeds van harte welkom als vrijwilliger bij Liberein. U kunt zich in de tussentijd gewoon blijven aanmelden voor vrijwilligerswerk of contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Nelleke ten Pas. Zij is telefonisch te bereiken op 06-14975369 of per mail: vrijwilligerswerk@liberein.nl