Kom je in de vakantie bij mij werken?

Meld je direct aan

“Ik krijg elke dag liefdevolle zorg van Liberein. Daar word ik écht gelukkig van. Elke dag staan de medewerkers klaar om mij die zorg te geven die ik nodig heb. Maar de vakantietijd komt er aan en dan gun ik hen echt ook een lekkere vakantie. Dat ze eens lekker de tijd hebben voor zichzelf. Maar ik heb wel dagelijks zorg nodig. Daarom vraag ik jou: Kom je in de vakantie bij mij werken? Ik heb gehoord dat er verschillende vakantiebanen zijn bij Liberein. Dus pak je kans en meld je hieronder aan! Als je bij ons hebt gewerkt en wat geld hebt verdiend, kan je erna ook nog fijner op vakantie!”

 

Serieus geld verdienen met liefdevol werk

Wil jij je liefdevol inzetten voor de medemens en serieus geld verdienen met zinvol werk? Kom dan bij ons werken tijdens de vakanties in de periode van mei t/m oktober.

Samen met je collega’s bied je liefdevolle zorg aan onze cliënten. Dit kan als zorgmedewerker in één van onze locaties in Enschede en Glanerbrug, maar ook in onze restaurants kunnen we jouw hulp tijdens de vakantieperiode goed gebruiken.

Wij zoeken studenten met stage-ervaring vanuit een van de volgende opleidingen:

  • HBO-V
  • MBO-V
  • Verzorgende IG
  • MMZ Niveau 4
  • Facilitair leidinggevende of vergelijkbaar

Nieuwsgierig, maar wil je liever eerst meer weten? Neem contact op met de afdeling HR. Dit kan via telefoonnummer: 053- 4826739 of stuur een mail solliciteren@liberein.nl

 

Meld je direct aan!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op. Ga je vakantiewerk bij ons doen? Dan mag je van ons gratis naar de film!

Vakantiewerk 2018

    Ik ga akkoord dat Liberein de hierboven ingevulde gegevens registreert en gebruikt om contact met mij op te nemen