Vrijwilligerswerk

Gaat u ook voor liefdevol vrijwilligerswerk?

Creatief bezig zijn, zingen, bewegen, tuinieren, lezen in de bibliotheek, een filmpje kijken in de bioscoop of gezellig op pad. Iedereen heeft zijn of haar eigen hobby’s en interesses. Dit hoeft niet te stoppen als iemand zorg van ons ontvangt of bij ons komt wonen. Bij Liberein doen wij er alles aan om onze cliënten de liefdevolle zorg te geven die zij nodig hebben en daardoor een gelukkig gevoel te geven. Om hier invulling aan te kunnen geven stellen wij onze cliënten de vraag “Wat zou u graag willen?” en “Wat vindt u belangrijk?”. Als vrijwilliger speelt u hierin een belangrijke rol die van onschatbare waarde is. Met uw inzet levert u namelijk een grote bijdrage aan de basis voor geluk bij onze cliënten. En het mooie is, u doet wat u zelf ook leuk vindt. Op tijden die u het best passen.

Maakt u graag een praatje? Houdt u van fietsen? Speelt u graag een gezelschapsspelletje? Of heeft u een bijzondere hobby? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers met verborgen talenten of bijzondere hobby’s. Of u nou graag activiteiten organiseert en begeleidt met een grotere groep cliënten of liever één-op-één tijd doorbrengt. Er is altijd wel een (groep) cliënt(en) die u gelukkig kunt maken. We gaan uit van wat de cliënt nodig heeft en wat bij u past.

 

Wat krijgt u er voor terug?

De glimlach op het gezicht van de mensen is de grootste beloning. Vrijwilligerswerk geeft ook veel voldoening. U kunt nieuwe vaardigheden opdoen, u verder ontplooien, nieuwe mensen ontmoeten, en (werk)ervaring op doen. U bent maatschappelijk zinvol bezig. Naast uw baan of als zinvolle tijdsbesteding.

Wij zorgen bovendien ook goed voor de vrijwilligers die hun tijd belangeloos en liefdevol inzetten voor onze cliënten. Dit betekent dat wij u een aangename werksfeer bieden waarbij u de persoonlijke begeleiding krijgt die u nodig heeft. We overleggen regelmatig over uw wensen en luisteren goed naar uw opmerkingen en suggesties. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

 

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden als vrijwilligers bij Liberein? En denkt u bij onze cliënt(en) de basis voor geluk te kunnen leggen? Bekijk dan onze openstaande vacatures voor vrijwilligers. Staat er geen interessante vacature tussen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Wilt u vrijblijvend kennismaken en samen met één van onze vrijwilligerscoördinatoren bekijken wat u voor onze cliënt(en) kunt beteken? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kop koffie.

T 053 – 482 66 88

@ vrijwilligerswerk@liberein.nl

 

Bekijk onze openstaande vacatures

Direct aanmelden als vrijwilliger