Vrijwilligerswerk

Ontdek de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk!

Creatief bezig zijn, zingen, bewegen, tuinieren, lezen in de bibliotheek, een filmpje kijken in de bioscoop of gezellig op pad. Iedereen heeft zijn of haar eigen hobby’s en interesses. Ook als iemand bij Liberein woont, vinden we het belangrijk dat iemand dit kan blijven doen. Veel van deze activiteiten kunnen we mogelijk maken dankzij de inzet van enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Zij spelen een ondersteunende en belangrijke rol en zijn voor onze cliënten van onschatbare waarde. Ook in woningen of voor individuele cliënten kunt u een rol spelen. Een wandeling maken, een praatje, of een spelletje spelen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers met verborgen talenten of bijzondere hobby’s. Betekent u graag iets extra’s voor de medemens? Dan zijn wij op zoek naar u. Er zijn mogelijkheden op verschillende locaties, met meerdere bewoners of één-op-één, in woningen, bij activiteiten, uitstapjes of bij een bijzondere hobby. We gaan uit van wat onze cliënt nodig heeft en wat bij u past.

Bekijk hier onze openstaande vacatures voor vrijwilligers

Wat krijgt u er voor terug?
De glimlach op het gezicht van de mensen, is de grootste beloning. Vrijwilligerswerk geeft ook veel voldoening. U kunt nieuwe vaardigheden op doen, u verder ontplooien, nieuwe mensen ontmoeten, en (werk) ervaring op doen. U bent maatschappelijk zinvol bezig. Naast uw baan of als zinvolle tijdsbesteding.

Wat u moet weten
Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Onze cliënten rekenen op uw komst. Ook vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag. Wij dragen zorg voor de kosten.

Meld u aan!
Bent u enthousiast geworden? U kunt zich online aanmelden. Liever eerst iets meer weten? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 053 482 6688 of mail naar vrijwilligerswerk@liberein.nl U bent van harte welkom!

 

Bekijk onze openstaande vacatures

Direct aanmelden als vrijwilliger

Lees meer in de folder