Huren in drie stappen

De appartementen van Liberein zijn ideaal voor vitale ouderen die zelfstandig willen wonen. In onze complexen bepaalt u zelf hoe u uw leven inricht, maar krijgt u ook hulp met de dagelijkse verzorging of het huishouden wanneer u dat wenst. Om een woning te vinden die bij u past, is het belangrijk een appartement en locatie te vinden die op uw voorkeuren en zorgbehoefte aansluiten.

1. Oriënteren

Bekijk ons huuraanbod om een appartement te vinden dat bij u past. U kunt een huurwoning zoeken op onze site, of contact opnemen met onze adviseur die u graag helpt een appartement te vinden. Voor een persoonlijke afspraak belt u met 053 – 482 64 11.

2. Bezichtigen

Heeft u een mooi type appartement op het oog? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Bij deze bezichtiging is er altijd iemand van Liberein aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

3. Toewijzing en accepteren

Voordat u het appartement betrekt, maken we afspraken over de hulp en ondersteuning die u wilt ontvangen, zoals bijvoorbeeld onze +Plusdiensten. Ook bespreken we de kosten en de huurperiode. Als u wilt, kunnen we u zelfs helpen verhuizen!

Wachtlijst
Al onze locaties hebben een eigen wachtlijst. Huurders met een zorgindicatie hebben voorrang op mensen zonder indicatie. Wilt u informatie over het aanvragen van een zorgindicatie? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 053 – 482 64 11. Zij staan u graag te woord en kunnen u helpen uw ideale woning te vinden.