Ariënsstaete – Luxe appartement

Ariënsstaete is een zeer modern woonzorgcomplex in Enschede-Noord vlakbij een winkelcentrum. Het complex is ruim van opzet met een grand café, restaurant, recreatieruimte, kapel en appartementen op diverse etages. Het complex heeft zelfs een hotelkamer waar familie, vrienden of kennissen die op bezoek komen kunnen overnachten.

Ons uitgebreide pakket aan diensten en activiteiten maakt dat u lang zelfstandig kunt blijven wonen.

Het sfeervolle grand café en restaurant – met terras – neemt een centrale plaats in en is ook voor wijkbewoners dagelijks geopend.

Appartementen

Ariënsstaete biedt diverse soorten appartementen die verschillen in grootte. Alle appartementen beschikken over:

– Ruime woonkamer
– Open keuken
– Eén slaapkamer
– Ruime badkamer
– (Frans) balkon (afhankelijk van etage)
– Bijkeuken/berging

Huurtoeslag en inkomenseis

Let op!
Voor de appartementen in deze locatie is geen huurtoeslag mogelijk. Indien u afhankelijk bent van huurtoeslag kunt u in deze locatie geen woning huren.

Voor het huren van een woning in deze locatie geldt bovendien een minimum en maximum inkomenseis. De hoogte van de inkomenseis hangt af van uw huishouden en uw geboortedatum. Klik hier om te zien wat de marge is voor het huren van een woning in deze locatie. Wij zijn verplicht om uw jaarinkomen te toetsen via een inkomenstoets. Indien u niet voldoet aan de inkomenseis, is het helaas niet mogelijk om een woning in deze locatie een woning te huren.

Onze adviseurs informeren en adviseren u graag. U kunt hen bereiken door te bellen naar 053 – 482 64 11 (op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur).

Bekijk de virtuele rondleiding Afspraak maken

Ariënsstaete – Luxe appartement

Luxe appartement

Prijs: Nagenoeg gelijk aan het standaard appartement. De luxe appartementen worden verhuurd door Liberein, maar zijn eigendom van Ons Huis. Ons Huis bepaalt dan ook de hoogte van de huurprijs en de eventuele servicekosten. Hier heeft Liberein geen invloed op. Voor de actuele huurprijs, kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij zijn iedere werkdag te bereiken op: 053-4826411.

Oppervlakte: Vanaf 61 m² woonopp.

Lijsterstraat 30
7523 ET Enschede

Rondleiding

Soort appartement:

Oppervlakte:

Vanaf 61 m² woonopp.

Aantal kamers:

3 kamers (2 slaapkamers)

Prijs vanaf:

Nagenoeg gelijk aan het standaard appartement. De luxe appartementen worden verhuurd door Liberein, maar zijn eigendom van Ons Huis. Ons Huis bepaalt dan ook de hoogte van de huurprijs en de eventuele servicekosten. Hier heeft Liberein geen invloed op. Voor de actuele huurprijs, kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij zijn iedere werkdag te bereiken op: 053-4826411.

Bijzonderheden:

Modern gebouw met veel faciliteiten zoals restaurant en kapsalon, groot balkon.

Bovengenoemde kosten zijn excl. de servicekosten. Bekijk hier het totale kostenoverzicht.

Wasservice:

Beschikbaar

Huishoudelijke hulp:

Niet beschikbaar

Personenalarmering:

Beschikbaar

Welzijnsactiviteiten:

Beschikbaar

Horecapakket:

Beschikbaar

Zorg op maat:

Beschikbaar