a
Weekmenu

Weekmenu

De keuze
is aan jou.

In onze locaties De Eschpoort, Ariënsstaete en Ariënshuis vindt u onze sfeervolle restaurants. Om te zien wat er deze of de volgende week wordt gegeten, klikt u op de link van de betreffende week.

De locaties Ariënshuis, Ariënsstaete, Bruggerbosch, De Eschpoort en Klaaskateplein bieden naast de warme maaltijden een ‘kleine kaart’ aan voor een gezellig hapje tussendoor. Heeft u iets te vieren of wilt u ‘gewoon’ een feestelijk arrangement bestellen? Dat kan. Wij bieden u graag onze vernieuwde cateringmap aan met uitgebreide en betaalbare arrangementen. Bekijk hier ons aanbod.

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om vooraf te reserveren via telefoonnummer 053 – 482 66 88.

Week 39

maandag
Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Gegrilde kip met jus, rode bieten en
gekookte aardappelen
Stoofpeertje
Rauwkost

Na

Aardbeien vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Prei soep of een kippenbouillon

Hoofd

Procureurlapje met jus , aardappelpuree en
Savooie kool
Rauwkost

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta carbonara met geraspte kaas en rucola
Rauwkost

Na

Tiramisu of yoghurt

donderdag

Voor

Paprika soep of kippenbouillon

Hoofd

Slavink met jus, sperziebonen en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Dubbel vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Runderbouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte kriel
Rauwkost van de dag

Na

Chipolata Bavrois of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignon soep of aspergebouillon

Hoofd

Stamppot Zomer Zuurkool met een runderlap
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gepaneerde schnitzel met ui en spek, gebakken aardappel garnituur en zomergroente
Rauwkost van de dag

Na

Advocaatbavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 40

maandag

Voor

Tomatensoep of groente bouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, gekookte aardappelen
rode kool met appeltjes
rauwkost

Na

frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Vermicellisoep of champignonbouillon

Hoofd

Kippensaucijs met jus, gekookte aardappelen en wortel-schijfjes
Rauwkost

Na

Aardbeienijs of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu 
van de Chef

donderdag

Voor

groentesoep of runderbouillon

Hoofd

Rendang (soort stoofvlees)
Rijst
tomatensalade

Na

Mandarijnen Vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling, rode bieten  & aardappelpuree
rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Varkensfricandeau met stamppot prei
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of groentebouillon

Hoofd

Kippendij met paprikasaus
Gemengde groente 
Mini Rösti
Rauwkost

Na

Rum rozijnen bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 41

maandag

Voor

Lente ui soep of runderbouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, bloemkool met kaas en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Paprikasoep of groentebouillon

Hoofd

Runderlap met jus, gekookte aardappelen en snijbonen
rauwkost

Na

Vanille-ijs of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of champignonbouillon

Hoofd

Bami goreng met een Loempia en babi pangpang
Atjar en kroepoek
rauwkost

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

donderdag

Voor

Koningensoep of runderbouillon

Hoofd

Koningsburger, doperwten en
gebakken aardappelgarnituur
Rauwkost

Na

Frambozenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met ravigotte, wortelschijfjes en gekookte krieltjes
Rauwkost

Na

Boerenjongens mousse  of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignonsoep of kippenbouillon

Hoofd

Bonne femme met een gehaktschijf
Stroganoff saus
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of runderbouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli met saus en gebakken aardappelschijfjes
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 42

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst, wokgroenten
Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Lasagne bolognese
Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes
Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Heldere Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,
Gebakken aardappelen
Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 43

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

koningsburger met jus, broccoli en gekookte aardappelen\
Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst
Stoofpotje van kip
Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt

donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel
Gebakken aardappel en doperwten
Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, groene asperges en een Aardappel Gratin
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek
Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 44

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree
Stoofpeertje
Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst
Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus
Frites & mayonaise
Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola
Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus
Speklap
Ananas
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 45

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en
gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd


Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas
Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet
Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,
rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillo

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti
Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 46

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkensoep of groentebouillon

Hoofd

Deense schnitzel met een kapucijners-schotel
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie van diverse snacks

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap
rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 47

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst, wokgroenten
Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Lasagne bolognese
Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes
Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Heldere Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,
Gebakken aardappelen
Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 48

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

koningsburger met jus, broccoli en gekookte aardappelen\
Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst
Stoofpotje van kip
Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt

donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel
Gebakken aardappel en doperwten
Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, groene asperges en een Aardappel Gratin
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek
Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 49 (Deze week)

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree
Stoofpeertje
Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst
Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus
Frites & mayonaise
Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola
Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus
Speklap
Ananas
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag
Vandaag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 50

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en
gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd


Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas
Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet
Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,
rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillo

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti
Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 51

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkensoep of groentebouillon

Hoofd

Deense schnitzel met een kapucijners-schotel
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie van diverse snacks

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap
rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 52

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst, wokgroenten
Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Lasagne bolognese
Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes
Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Heldere Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,
Gebakken aardappelen
Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 1

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

koningsburger met jus, broccoli en gekookte aardappelen\
Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst
Stoofpotje van kip
Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt

donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel
Gebakken aardappel en doperwten
Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, groene asperges en een Aardappel Gratin
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek
Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 2

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree
Stoofpeertje
Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst
Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus
Frites & mayonaise
Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola
Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus
Speklap
Ananas
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 3

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en
gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd


Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas
Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet
Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,
rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillo

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti
Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 4

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkensoep of groentebouillon

Hoofd

Deense schnitzel met een kapucijners-schotel
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie van diverse snacks

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap
rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 5

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst, wokgroenten
Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Lasagne bolognese
Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes
Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Heldere Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,
Gebakken aardappelen
Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 6

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

koningsburger met jus, broccoli en gekookte aardappelen\
Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst
Stoofpotje van kip
Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt

donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel
Gebakken aardappel en doperwten
Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, groene asperges en een Aardappel Gratin
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek
Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 7

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree
Stoofpeertje
Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst
Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus
Frites & mayonaise
Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola
Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus
Speklap
Ananas
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 8

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en
gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd


Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas
Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet
Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,
rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillo

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti
Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 9

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkensoep of groentebouillon

Hoofd

Deense schnitzel met een kapucijners-schotel
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie van diverse snacks

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap
rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 10

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst, wokgroenten
Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Lasagne bolognese
Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes
Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Heldere Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,
Gebakken aardappelen
Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 11

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

koningsburger met jus, broccoli en gekookte aardappelen\
Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst
Stoofpotje van kip
Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt

donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel
Gebakken aardappel en doperwten
Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, groene asperges en een Aardappel Gratin
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek
Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 12

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree
Stoofpeertje
Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst
Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus
Frites & mayonaise
Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola
Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen
Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus
Speklap
Ananas
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 13

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en
gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd


Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas
Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet
Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,
rode bieten en aardappelpuree
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillo

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti
Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 14

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en gekookte aardappelen
Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkensoep of groentebouillon

Hoofd

Deense schnitzel met een kapucijners-schotel
Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie van diverse snacks

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap
rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.