a
Revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel

Het zit in waar
je voor gaat.

Na een knie- of heupoperatie, een beroerte of bijvoorbeeld een valpartij met een botbreuk, kunt u revalidatie nodig hebben. Dankzij gerichte ondersteuning kunt u na een tijdje weer zo zelfstandig mogelijk functioneren. En krijgt u het vertrouwen terug in uw eigen kunnen.

Foto revalidatie 1
Samen werken we aan uw herstel.

Wij werken met een actieve methode van revalidatie, die speciaal op u is afgestemd en tot goede resultaten leidt. Dit doen wij in samenwerking met Medisch Spectrum Twente en revalidatiecentrum ’t Roessingh. Samen met een team van professionals werkt u aan uw herstel. Dat kan bij u thuis of bij ons.

Revalidatiezorg afbeelding 2
Locatie Klaaskateplein De Brink.

Op Klaaskateplein locatie De Brink bieden we kortdurende revalidatiezorg. Uiteraard staat in De Brink veiligheid en zorg voorop, maar ook kijken we naar de wensen en mogelijkheden van elk individu. Kortom, wie tijdelijke revalidatie nodig heeft is hier van harte welkom.

Eerstelijnsverblijf
Eerstelijnsverblijf.

Liberein biedt u de mogelijkheid om tijdelijk bij ons te kunnen herstellen, wanneer u om een medische reden even niet meer thuis kunt wonen. Dit noemen wij Eerstelijnsverblijf en dit is enkel mogelijk met een indicatie. Uw behandelend arts zal deze indicatie vaststellen en beoordelen op hoog-complex of laag-complex. Het doel is uiteindelijk wel weer dat u terugkeert naar uw eigen woonsituatie.

Liberein heeft hiervoor een aantal ingerichte appartementen beschikbaar gesteld met 24-uurs zorg. Deze appartementen bevinden zich in de Eschpoort (hoog- en laag-complex) en in het Ariënshuis (laag-complex).