a
Dagbehandeling

Dagbehandeling

Een zinvolle dag.

Een persoon met geheugenproblemen die nog thuis woont kan 5 dagen in de week terecht bij de dagbehandeling in onze locatie Bruggerbosch.

Foto dagbehandeling bruggerbosch

Begeleiding en activiteiten dicht bij huis

Met deze vorm van ondersteuning kan de deelnemer op een prettige en verantwoorde manier thuis blijven wonen. Ook heeft de mantelzorger wanneer de deelnemer naar de dagbehandeling is even tijd voor zichzelf. 

Als deelnemer kunt u één of meerdere dagen per week terecht bij onze Dagbehandeling. De Dagbehandeling is bedoeld om structuur te bieden en een zinvolle invulling van de dag te geven.

Structuur, afleiding en een fijne dag

Onze groepsbegeleiders staan klaar om u te ontvangen en te bespreken waar u behoefte aan heeft. Ze vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. De activiteiten worden in een ontspannen sfeer georganiseerd en bestaan o.a. uit het nieuws van de dag bespreken en de grijze hersencellen aan het werk zetten. Ook komen bewegings- en muziekactiviteiten aan bod. Daarnaast kunt u gebruik maken van de diensten van onze fysio-, ergo-, muziektherapeuten en psychologen.

Meer informatie

In deze flyer vindt u meer informatie over wat we doen bij de Dagbehandeling, de openingstijden en hoe u kunt deelnemen met een WMO- of WLZ-indicatie.

Flyer Dagbehandeling Bruggerbosch
Contact

Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact op met de Dagbehandeling van Liberein: 06-28 49 02 98 of 06-28 54 02 47

Meer weten over de WMO en WLZ indicatie? Bel dan met Cliëntadvies: 053-482 64 11 of mail naar secretariaatverhuur@liberein.nl.