a
Plus+diensten

Plus+diensten

Gemak en
comfort.

Liberein biedt u tal van services die u extra gemak of comfort bieden. Er zijn diverse diensten beschikbaar, voor cliënten die bij ons wonen en zorg ontvangen, maak ook voor huurders van onze appartementen en wijkbewoners.

Cliëntenpas

Met de Cliëntenpas krijgt u korting op diverse diensten, zoals maaltijden in onze restaurants, maaltijden aan huis en korting op personenalarmering. Klik hier voor meer informatie over de cliëntenpas.

Welzijnsactiviteiten

Bij Liberein bieden we op iedere locatie een divers aanbod aan activiteiten op het gebied van ontspanning, sport, spel, creativiteit, muziek, uitstapjes en cultuur.
Met een extra optie op de cliëntenpas kunt u (samen met uw partner) deelnemen aan deze welzijnsactiviteiten. Informeer voor meer informatie over deze optie en de kosten hiervan bij onze cliëntadviseurs via 053 – 482 66 88.

Personenalarmering

Met personenalarmering is er altijd iemand in de buurt als u dringend hulp nodig heeft. U krijgt een polsband of draadloze halszender die u met één druk op de knop verbindt met onze alarmcentrale.

Huishoudelijke hulp

Wilt u huishoudelijke hulp ontvangen? Wij helpen u graag of bemiddelen voor u.

Horecapakketten

Liberein biedt u diverse horecapakketten passend bij uw persoonlijke wensen. Van het laten bezorgen van vers brood bij uw appartement tot het dagelijks genieten van een 3-gangen keuzemenu in ons restaurant. (Uitgezonderd de cliënten en bewoners van Bruggerbosch, Klaaskateplein, Florapark en Korteland).

TV aansluiting

Voor een tv aansluiting via Liberein betaalt u € 15,00 per maand. (Uitgezonderd de bewoners van Florapark en Korteland)

Overig

Liberein kent nog meer services. Zo hebben wij een cateringservice en luxe hotelkamers waar vrienden of familie kunnen overnachten.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via 053 – 482 66 88.